Nabeschouwing TOP Oss - Jong AZ (1-2) || Eerste Divisie

Vrijdag 23 augustus 2019 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie neemt TOP Oss het vrijdag 23 augustus 2019 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Jong AZ. De wedstrijd wordt gespeeld in Frans Heesen Stadion in Oss.

Via de TOP Oss - Jong AZ live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing TOP Oss - Jong AZ (1-2)

Het Eerste Divisie duel tussen TOP Oss en Jong AZ is onder leiding van scheidsrechter Jannick van der Laan geëindigd in een 1-2 overwinning voor Jong AZ. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Jong AZ kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 5e minuut, dankzij een goal van R. Sedlacek. Jong AZ vergrootte in de 44e minuut de voorsprong nadat het via een goal van R. Margaret op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 54e minuut wist TOP Oss de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via L. Kaak. Het bleek echter onvoldoende om een nederlaag te voorkomen, want TOP Oss kwam hierna niet meer tot scoren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Jannick van der Laan, waardoor Jong AZ dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken TOP Oss - Jong AZ
Goals
1
2
Balbezit
48%
52%
Gele kaarten
2
1
Schoten totaal
10
6
Schoten op doel
6
2
Aanvallen
109
93
Gevaarlijke aanvallen
50
43
Corners
3
1
Wissels
2
4
LIVE TOP Oss - Jong AZ 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd TOP Oss - Jong AZ teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
3' Gele kaart Jong AZ Gele kaart voor T. Oosting Jong AZ
5' Doelpunt Jong AZ Doelpunt R. Sedlacek met assist van J. Bakker Jong AZ 0-1
38' Gele kaart TOP Oss Gele kaart voor N. Fleuren TOP Oss
44' Doelpunt Jong AZ Doelpunt R. Margaret met assist van T. Oosting Jong AZ 0-2
46' Wissel TOP Oss Wissel G. Buttner voor S. Overgoor TOP Oss
54' Doelpunt TOP Oss Doelpunt L. Kaak TOP Oss 1-2
62' Wissel Jong AZ Wissel F. Correia voor T. Oosting Jong AZ
65' Wissel TOP Oss Wissel L. Hutten voor C. Celik TOP Oss
69' Gele kaart TOP Oss Gele kaart voor C. Peters TOP Oss
81' Wissel Jong AZ Wissel M. Gullit voor R. Sedlacek Jong AZ
Opstellingen TOP Oss - Jong AZ
De opstellingen van TOP Oss en Jong AZ zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing TOP Oss - Jong AZ

TOP Oss en Jong AZ treffen elkaar in de 3e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Jannick van der Laan en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat TOP Oss en Jong AZ elkaar treffen in de Eerste Divisie.

Resultaat Aantal
Winst TOP Oss 0
Winst Jong AZ 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel TOP Oss op een 9e positie staat, terwijl we Jong AZ terugvinden op de 16e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
TOP Oss - Jong AZ Opstelling TOP Oss Opstelling Jong AZ Live TOP Oss - Jong AZ Live TOP Oss - Jong AZ kijken TOP Oss - Jong AZ kijken Live TOP Oss - Jong AZ stream TOP Oss - Jong AZ Fox Sports Nabeschouwing TOP Oss - Jong AZ Uitslag TOP Oss - Jong AZ Statistieken TOP Oss - Jong AZ Eerste Divisie 2019/2020 TOP Oss - Jong AZ wedden TOP Oss - Jong AZ gokken TOP Oss - Jong AZ Unibet