Nabeschouwing Almere City - Heracles (3-2) || Eerste Divisie 2022/2023

Vrijdag 28 oktober 2022 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2022/2023 neemt Almere City het vrijdag 28 oktober 2022 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Heracles. De wedstrijd wordt gespeeld in Yanmar Stadion in Almere Stad.

Via de Almere City - Heracles live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Almere City - Heracles (3-2)

Het Eerste Divisie duel tussen Almere City en Heracles is onder leiding van scheidsrechter Robin Gansner geëindigd in een 3-2 overwinning voor Almere City. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Heracles Almelo kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 5e minuut, dankzij een goal van S. Armenteros. Heracles Almelo vergrootte in de 25e minuut de voorsprong nadat het via een goal van E. Hansson op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 48e minuut wist Almere City de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via S. Resink.

Na 49 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat I. Alhaft de 2-2 maakte voor Almere City. Zo leek de wedstrijd te gaan eindigen in een gelijkspel. Het was uiteindelijk Almere City dat in de 67e minuut toch nog langszij wist te komen, nadat J. Jacobs de 3-2 wist te scoren en hiermee tevens matchwinnaar werd. Na 85 minuten werd M. Les van Heracles Almelo met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor het team met een man minder de resterende wedstrijd moest vervolgen.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Robin Gansner en eindigde de wedstrijd dus met een 3-2 stand in het voordeel van Almere City.

LIVE Almere City - Heracles 3-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Almere City - Heracles teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

5' Doelpunt Heracles Almelo Doelpunt S. Armenteros met assist van M. Vejinovic Heracles Almelo 0-1
11' Wissel Heracles Almelo Wissel E. Sierra voor S. Armenteros Heracles Almelo
25' Doelpunt Heracles Almelo Doelpunt E. Hansson met assist van A. Ouahim Heracles Almelo 0-2
29' Gele kaart Heracles Almelo Gele kaart voor R. Roosken Heracles Almelo
40' Gele kaart Almere City Gele kaart voor D. van Bruggen Almere City
47' Wissel Almere City Wissel I. Alhaft voor Pascu Almere City
47' Wissel Almere City Wissel S. Resink voor M. Royo Almere City
48' Doelpunt Almere City Doelpunt S. Resink met assist van A. Limbombe Almere City 1-2
49' Doelpunt Almere City Doelpunt I. Alhaft met assist van A. Limbombe Almere City 2-2
53' Wissel Heracles Almelo Wissel R. Cicilia voor A. Ouahim Heracles Almelo
57' Gele kaart Almere City Gele kaart voor J. Jacobs Almere City
67' Doelpunt Almere City Doelpunt J. Jacobs met assist van A. Limbombe Almere City 3-2
71' Wissel Almere City Wissel B. Van Hoeven voor A. Limbombe Almere City
73' Gele kaart Heracles Almelo Gele kaart voor M. Les Heracles Almelo
75' Wissel Heracles Almelo Wissel N. Bakboord voor T. Bruns Heracles Almelo
76' Wissel Heracles Almelo Wissel L. Schoofs voor M. Rente Heracles Almelo
79' Wissel Heracles Almelo Wissel S. Scheperman voor M. Vejinovic Heracles Almelo
79' Gele kaart Almere City Gele kaart voor A. Pastoor Almere City
85' Rode kaart Heracles Almelo Rode kaart voor M. Les Heracles Almelo
Video hoogtepunten en samenvatting Almere City - Heracles
Opstellingen Almere City - Heracles
De opstellingen van Almere City en Heracles zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Almere City gaat aantreden in een 4-3-1-2 formatie en Heracles zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.
Formatie 4-3-1-2
Coach Alex Pastoor
Coach Joannes Gerardus Adrianus Lammers
Voorbeschouwing Almere City - Heracles

Almere City en Heracles treffen elkaar in de 13e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Robin Gansner en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Almere City en Heracles elkaar treffen in de Eerste Divisie.

Winst Almere City 0
Winst Heracles 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Almere City op een 9e positie staat, terwijl we Heracles terugvinden op de 1e plaats.