Nabeschouwing Almere City - SC Cambuur (1-5) || Eerste Divisie 2009/2010

Zaterdag 12 december 2009 - 19:30 uur

In de Eerste Divisie 2009/2010 neemt Almere City het zaterdag 12 december 2009 om 19:30 uur in eigen huis op tegen SC Cambuur.

Via de Almere City - SC Cambuur live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Almere City - SC Cambuur (1-5)

Het Eerste Divisie duel tussen Almere City en SC Cambuur is geëindigd in een 1-5 overwinning voor SC Cambuur. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-5 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 16e minuut dacht Almere City op voorsprong te komen via een doelpunt van C. Tayeb. Helaas voor Almere City werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 24e minuut moest T. Pinas van het veld vertrekken nadat de scheidsrechter een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest Almere City verder met een speler minder. J. de Visscher dacht na 34 minuten te scoren voor SC Cambuur, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 49e minuut scoorde SC Cambuur via O. Türk, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 56 minuten spelen wist SC Cambuur via N. Maachi de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 74e minuut scoorde P. Beekmans namens SC Cambuur. De scheidsrechter besloot echter om het doelpunt ongeldig te verklaren, waardoor de stand op het scorebord onveranderd bleef. In de 90e minuut leek R. ter Heide te scoren voor SC Cambuur, maar helaas voor hen werd het doelpunt afgekeurd door de arbiter.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-5 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Almere City - SC Cambuur
1
5
LIVE Almere City - SC Cambuur 1-5

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Almere City - SC Cambuur teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

16' Doelpunt Almere City Doelpunt C. Tayeb Almere City
24' Rode kaart Almere City Rode kaart voor T. Pinas Almere City
34' Doelpunt SC Cambuur Doelpunt J. de Visscher SC Cambuur
49' Doelpunt SC Cambuur Doelpunt O. Türk SC Cambuur
51' Gele kaart SC Cambuur Gele kaart voor O. Türk SC Cambuur
56' Doelpunt SC Cambuur Doelpunt N. Maachi SC Cambuur
64' Wissel Almere City Wissel M. Rosheuvel voor J. Hoefdraad Almere City
70' Gele kaart Almere City Gele kaart voor C. Tayeb Almere City
74' Doelpunt SC Cambuur Doelpunt P. Beekmans SC Cambuur
75' Wissel Almere City Wissel K. van Essen voor R. van Heulen Almere City
79' Wissel Almere City Wissel M. Kappenberg voor R. Faria Almere City
79' Wissel SC Cambuur Wissel C. de Wagt voor O. Türk SC Cambuur
79' Wissel SC Cambuur Wissel D. Huymans voor R. van Boxel SC Cambuur
87' Gele kaart Almere City Gele kaart voor M. Kappenberg Almere City
90' Doelpunt SC Cambuur Doelpunt R. ter Heide SC Cambuur
90' Gele kaart Almere City Gele kaart voor S. Duits Almere City
90' Wissel SC Cambuur Wissel R. ter Heide voor M. de Vries SC Cambuur
Video hoogtepunten en samenvatting Almere City - SC Cambuur
Opstellingen Almere City - SC Cambuur

Voorbeschouwing Almere City - SC Cambuur

Almere City en SC Cambuur treffen elkaar in de 16e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2009/2010.

De vorige ontmoeting tussen Almere City en SC Cambuur in de Eerste Divisie vond plaats op 23 oktober 2009 en dat duel eindigde in een overwinning voor SC Cambuur. Op basis van de afgelopen 9 duels tussen beide teams is SC Cambuur favoriet. 6 keer wist de ploeg van Almere City te winnen, tegenover 2 winstpartijen voor Almere City. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.