Nabeschouwing FC Dordrecht - Roda JC (0-2) || Eerste Divisie 2022/2023

Vrijdag 5 augustus 2022 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2022/2023 neemt FC Dordrecht het vrijdag 5 augustus 2022 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Roda JC. De wedstrijd wordt gespeeld in Riwal Hoogwerkers Stadion in Dordrecht.

Via de FC Dordrecht - Roda JC live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing FC Dordrecht - Roda JC (0-2)

Het Eerste Divisie duel tussen FC Dordrecht en Roda JC is onder leiding van scheidsrechter Jannick van der Laan geëindigd in een 0-2 overwinning voor Roda JC. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 15e minuut door B. Limbombe, waarmee Roda JC Kerkrade met 0-1 de leiding nam. Roda JC Kerkrade vergrootte in de 29e minuut de voorsprong nadat het via een goal van G. Joppen op een 0-2 voorsprong kwam te staan.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met een 0-2 stand in het voordeel van Roda JC.

LIVE FC Dordrecht - Roda JC 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd FC Dordrecht - Roda JC teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

15' Doelpunt Roda JC Kerkrade Doelpunt B. Limbombe met assist van D. Vente Roda JC Kerkrade 0-1
29' Doelpunt Roda JC Kerkrade Doelpunt G. Joppen Roda JC Kerkrade 0-2
32' Gele kaart FC Dordrecht Gele kaart voor A. El Azzouzi FC Dordrecht
42' Gele kaart FC Dordrecht Gele kaart voor J. Wielzen FC Dordrecht
54' Wissel Roda JC Kerkrade Wissel X. Lambrix voor A. Barak Roda JC Kerkrade
60' Wissel FC Dordrecht Wissel M. Noc voor B. Camara FC Dordrecht
61' Wissel FC Dordrecht Wissel A. Miceli voor S. Tremour FC Dordrecht
65' Wissel FC Dordrecht Wissel B. Reemst voor M. Savastano FC Dordrecht
69' Gele kaart Roda JC Kerkrade Gele kaart voor X. Lambrix Roda JC Kerkrade
80' Wissel FC Dordrecht Wissel P. Doesburg voor J. Wielzen FC Dordrecht
80' Wissel FC Dordrecht Wissel S. Abali voor J. van den Avert FC Dordrecht
81' Wissel Roda JC Kerkrade Wissel A. van der Heide voor M. Mallahi Roda JC Kerkrade
87' Gele kaart FC Dordrecht Gele kaart voor S. Abali FC Dordrecht
90' Wissel Roda JC Kerkrade Wissel J. Mpie voor X. Emmers Roda JC Kerkrade
90' Wissel Roda JC Kerkrade Wissel T. van de Pavert voor P. T. Sieben Roda JC Kerkrade
91' Wissel Roda JC Kerkrade Wissel F. Mayer voor B. Limbombe Roda JC Kerkrade
Video hoogtepunten en samenvatting FC Dordrecht - Roda JC
Opstellingen FC Dordrecht - Roda JC
De opstellingen van FC Dordrecht en Roda JC zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat FC Dordrecht gaat aantreden in een 5-4-1 formatie en Roda JC zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.