Nabeschouwing FC Eindhoven - Jong AZ (1-0) || Eerste Divisie 2022/2023

Vrijdag 26 augustus 2022 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2022/2023 neemt FC Eindhoven het vrijdag 26 augustus 2022 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Jong AZ. De wedstrijd wordt gespeeld in Jan Louwers Stadion in Eindhoven.

Via de FC Eindhoven - Jong AZ live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing FC Eindhoven - Jong AZ (1-0)

Het Eerste Divisie duel tussen FC Eindhoven en Jong AZ is onder leiding van scheidsrechter Stan Teuben geëindigd in een 1-0 overwinning voor FC Eindhoven. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 47e minuut door O. Kokcu, waarmee FC Eindhoven met 1-0 de leiding nam. In de 85e minuut moest W. Goes van het veld vertrekken nadat scheidsrechter Stan Teuben een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest Jong AZ verder met een speler minder.

Even later klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Stan Teuben, waardoor FC Eindhoven de winst binnen sleepte dankzij een 1-0 overwinning.

LIVE FC Eindhoven - Jong AZ 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd FC Eindhoven - Jong AZ teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

32' Wissel FC Eindhoven Wissel K. Oostenbrink voor B. De Keersmaecker FC Eindhoven
37' Gele kaart Jong AZ Gele kaart voor M. Engel Jong AZ
47' Doelpunt FC Eindhoven Doelpunt O. Kokcu met assist van J. Dahlhaus FC Eindhoven 1-0
61' Wissel Jong AZ Wissel E. Poku voor D. Reverson Jong AZ
61' Wissel Jong AZ Wissel S. Dekkers voor M. Engel Jong AZ
65' Wissel FC Eindhoven Wissel Y. Azzagari voor S. van Doorm FC Eindhoven
65' Wissel FC Eindhoven Wissel P. Kestens voor O. Kokcu FC Eindhoven
75' Gele kaart FC Eindhoven Gele kaart voor J. Ogenia FC Eindhoven
77' Gele kaart FC Eindhoven Gele kaart voor J. Dahlhaus FC Eindhoven
79' Wissel Jong AZ Wissel J. Addai voor L. Schouten Jong AZ
79' Wissel Jong AZ Wissel R. Daal voor S. Allouch Jong AZ
85' Rode kaart Jong AZ Rode kaart voor W. Goes Jong AZ
87' Wissel Jong AZ Wissel N. Koster voor F. De Jong Jong AZ
88' Wissel FC Eindhoven Wissel E. Rottier voor J. Ogenia FC Eindhoven
88' Wissel FC Eindhoven Wissel D. Enopka voor N. Bannis FC Eindhoven
89' Gele kaart FC Eindhoven Gele kaart voor Y. Azzagari FC Eindhoven
Video hoogtepunten en samenvatting FC Eindhoven - Jong AZ
Opstellingen FC Eindhoven - Jong AZ
De opstellingen van FC Eindhoven en Jong AZ zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat FC Eindhoven gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Jong AZ zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.