Nabeschouwing FC Eindhoven - MVV Maastricht (5-0) || Eerste Divisie 2022/2023

Vrijdag 9 september 2022 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2022/2023 neemt FC Eindhoven het vrijdag 9 september 2022 om 20:00 uur in eigen huis op tegen MVV Maastricht. De wedstrijd wordt gespeeld in Jan Louwers Stadion in Eindhoven.

Via de FC Eindhoven - MVV Maastricht live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing FC Eindhoven - MVV Maastricht (5-0)

Het Eerste Divisie duel tussen FC Eindhoven en MVV Maastricht is onder leiding van scheidsrechter Sander van der Eijk geëindigd in een 5-0 overwinning voor FC Eindhoven. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 5-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 23e minuut door N. Bannis, waarmee FC Eindhoven met 1-0 de leiding nam. FC Eindhoven vergrootte in de 29e minuut de voorsprong nadat het via een goal van N. Bannis op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 58e minuut volgde een derde treffer van FC Eindhoven, waarmee M. Amevor zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Ook na de derde treffer nam FC Eindhoven geen gas terug, waardoor in de 72e minuut de 4-0 volgde die op naam kwam van O. Kokcu. Er volgde ook nog een vijfde en laatste doelpunt voor FC Eindhoven. Deze werd gescoord door E. Rottier in de 80e minuut die daarmee de eindstand op het scorebord zette.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Sander van der Eijk en eindigde de wedstrijd dus met een 5-0 stand in het voordeel van FC Eindhoven.

LIVE FC Eindhoven - MVV Maastricht 5-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd FC Eindhoven - MVV Maastricht teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

3' Gele kaart FC Eindhoven Gele kaart voor K. Oostenbrink FC Eindhoven
23' Doelpunt FC Eindhoven Doelpunt N. Bannis met assist van S. van Doorm FC Eindhoven 1-0
29' Doelpunt FC Eindhoven Doelpunt N. Bannis FC Eindhoven 2-0
41' Gele kaart MVV Maastricht Gele kaart voor R. Zeegers MVV Maastricht
54' Wissel MVV Maastricht Wissel R. van Bommel voor J. Steuckers MVV Maastricht
58' Doelpunt FC Eindhoven Doelpunt M. Amevor FC Eindhoven 3-0
65' Wissel FC Eindhoven Wissel J. Ogenia voor C. Brym FC Eindhoven
71' Wissel MVV Maastricht Wissel T. van Bommel voor K. Kostons MVV Maastricht
71' Wissel MVV Maastricht Wissel R. Van Helden voor R. Zeegers MVV Maastricht
72' Doelpunt FC Eindhoven Doelpunt O. Kokcu met assist van C. Seedorf FC Eindhoven 4-0
73' Wissel FC Eindhoven Wissel E. Rottier voor O. Kokcu FC Eindhoven
74' Wissel FC Eindhoven Wissel Y. Azzagari voor K. Oostenbrink FC Eindhoven
77' Wissel FC Eindhoven Wissel T. Persyn voor N. Bannis FC Eindhoven
78' Wissel FC Eindhoven Wissel R. Pedrosa voor J. Dahlhaus FC Eindhoven
80' Doelpunt FC Eindhoven Doelpunt E. Rottier met assist van J. Ogenia FC Eindhoven 5-0
86' Wissel MVV Maastricht Wissel J. Vijgen voor S. Blummel MVV Maastricht
86' Wissel MVV Maastricht Wissel D. Rocha Livramento voor M. Remans MVV Maastricht
Video hoogtepunten en samenvatting FC Eindhoven - MVV Maastricht
Opstellingen FC Eindhoven - MVV Maastricht
De opstellingen van FC Eindhoven en MVV Maastricht zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat FC Eindhoven gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en MVV Maastricht zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.