Nabeschouwing FC Emmen - SC Cambuur (2-4) || Eerste Divisie 2009/2010

Vrijdag 26 februari 2010 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2009/2010 neemt FC Emmen het vrijdag 26 februari 2010 om 20:00 uur in eigen huis op tegen SC Cambuur.

Via de FC Emmen - SC Cambuur live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing FC Emmen - SC Cambuur (2-4)

Het Eerste Divisie duel tussen FC Emmen en SC Cambuur is geëindigd in een 2-4 overwinning voor SC Cambuur. Na 45 minuten stond er een 1-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 6e minuut dacht SC Cambuur op voorsprong te komen via een doelpunt van M. Poldervaart. Helaas voor SC Cambuur werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 18e minuut was het SC Cambuur dat via D. Guijt dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. H. Denissen dacht na 22 minuten te scoren voor FC Emmen, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 60e minuut scoorde FC Emmen via H. Denissen, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 67 minuten spelen wist SC Cambuur via K. Diaz de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 90e minuut scoorde N. Maachi namens SC Cambuur. De scheidsrechter besloot echter om het doelpunt ongeldig te verklaren, waardoor de stand op het scorebord onveranderd bleef.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-4 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken FC Emmen - SC Cambuur
2
4
LIVE FC Emmen - SC Cambuur 2-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd FC Emmen - SC Cambuur teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' Eigen doelpunt SC Cambuur Eigen doelpunt M. Poldervaart SC Cambuur
15' Wissel FC Emmen Wissel R. Stroeve voor E. Buurmeijer FC Emmen
18' Doelpunt SC Cambuur Doelpunt D. Guijt SC Cambuur
22' Doelpunt FC Emmen Doelpunt H. Denissen FC Emmen
46' Wissel FC Emmen Wissel E. van der Ven voor M. Poldervaart FC Emmen
51' Gele kaart FC Emmen Gele kaart voor R. Stroeve FC Emmen
56' Gele kaart FC Emmen Gele kaart voor X. Houtkoop FC Emmen
60' Doelpunt FC Emmen Doelpunt H. Denissen FC Emmen
60' Gele kaart SC Cambuur Gele kaart voor M. de Vries SC Cambuur
61' Wissel SC Cambuur Wissel K. Diaz voor M. de Vries SC Cambuur
67' Doelpunt SC Cambuur Doelpunt K. Diaz SC Cambuur
76' Gele kaart FC Emmen Gele kaart voor S. Fischer FC Emmen
76' Wissel FC Emmen Wissel P. Lip voor Leonardo dos Santos FC Emmen
85' Wissel SC Cambuur Wissel P. Beekmans voor O. Türk SC Cambuur
90' Doelpunt SC Cambuur Doelpunt N. Maachi SC Cambuur
Video hoogtepunten en samenvatting FC Emmen - SC Cambuur
Opstellingen FC Emmen - SC Cambuur

Voorbeschouwing FC Emmen - SC Cambuur

FC Emmen en SC Cambuur treffen elkaar in de 10e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2009/2010.

De vorige ontmoeting tussen FC Emmen en SC Cambuur in de Eerste Divisie vond plaats op 20 november 2009 en dat duel eindigde in een overwinning voor SC Cambuur. Op basis van de afgelopen 9 duels tussen beide ploegen is FC Emmen favoriet. De thuisploeg wist 5 keer te winnen, terwijl SC Cambuur slechts 3 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.