Nabeschouwing Jong PSV - TOP Oss (0-3) || Eerste Divisie 2022/2023

Maandag 5 september 2022 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2022/2023 neemt Jong PSV het maandag 5 september 2022 om 20:00 uur in eigen huis op tegen TOP Oss. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportcomplex De Herdgang in Eindhoven.

Via de Jong PSV - TOP Oss live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Jong PSV - TOP Oss (0-3)

Het Eerste Divisie duel tussen Jong PSV en TOP Oss is onder leiding van scheidsrechter Kevin Puts geëindigd in een 0-3 overwinning voor TOP Oss. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 25e minuut door T. David, waarmee TOP Oss met 0-1 de leiding nam. TOP Oss vergrootte in de 44e minuut de voorsprong nadat het via een goal van J. Mathieu op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 48e minuut volgde een derde treffer van TOP Oss, waarmee T. Lake zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette. Daar zou het uiteindelijk ook bij blijven.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Kevin Puts, waardoor TOP Oss dankzij een 0-3 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Jong PSV - TOP Oss 0-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Jong PSV - TOP Oss teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

25' Doelpunt TOP Oss Doelpunt T. David met assist van J. Margaritha TOP Oss 0-1
36' Wissel TOP Oss Wissel N. Abdat voor D. van der Sluys TOP Oss
41' Gele kaart TOP Oss Gele kaart voor T. Lake TOP Oss
44' Doelpunt TOP Oss Doelpunt J. Mathieu met assist van T. Lake TOP Oss 0-2
46' Wissel TOP Oss Wissel M. Hilderink voor R. van Eijma TOP Oss
46' Wissel Jong PSV Wissel J. Seelt voor K. Hoever Jong PSV
46' Wissel Jong PSV Wissel M. Nassoh voor S. Colyn Jong PSV
48' Doelpunt TOP Oss Doelpunt T. Lake TOP Oss 0-3
56' Gele kaart TOP Oss Gele kaart voor M. Hilderink TOP Oss
58' Wissel Jong PSV Wissel M. A. Doudah voor R. Ledezma Jong PSV
59' Wissel Jong PSV Wissel D. Sealy voor Savio Jong PSV
66' Wissel TOP Oss Wissel K. Leidsman voor T. Lake TOP Oss
66' Wissel TOP Oss Wissel R. Margaret voor J. van der Sluijs TOP Oss
75' Wissel TOP Oss Wissel O. Gunduz voor J. J. Sanches TOP Oss
79' Gele kaart TOP Oss Gele kaart voor R. Margaret TOP Oss
Video hoogtepunten en samenvatting Jong PSV - TOP Oss
Opstellingen Jong PSV - TOP Oss
De opstellingen van Jong PSV en TOP Oss zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Jong PSV gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en TOP Oss zal beginnen in een 4-3-1-2 opstelling.