Nabeschouwing OVV - SC Cambuur (3-4) || Eerste Divisie 2009/2010

Vrijdag 30 oktober 2009 - 19:30 uur

In de Eerste Divisie 2009/2010 neemt OVV het vrijdag 30 oktober 2009 om 19:30 uur in eigen huis op tegen SC Cambuur.

Via de OVV - SC Cambuur live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing OVV - SC Cambuur (3-4)

Het Eerste Divisie duel tussen OVV en SC Cambuur is geëindigd in een 3-4 overwinning voor SC Cambuur. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 29e minuut dacht SC Cambuur op voorsprong te komen via een doelpunt van M. de Vries. Helaas voor SC Cambuur werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 41e minuut was het OVV dat via N. Chadli dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 42e minuut kreeg O. Lindenbergh van OVV voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en OVV de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen. In de 50e minuut scoorde OVV via J. Bokila, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 52 minuten spelen wist SC Cambuur via O. Türk de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 75e minuut scoorde M. de Vries namens SC Cambuur. De scheidsrechter besloot echter om het doelpunt ongeldig te verklaren, waardoor de stand op het scorebord onveranderd bleef. In de 77e minuut leek R. van Boxel te scoren voor SC Cambuur, maar helaas voor hen werd het doelpunt afgekeurd door de arbiter. In de 80e minuut leek C. NToko te scoren voor OVV, maar de scheidsrechter besloot het doelpunt af te keuren.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 3-4 eindstand.

Wedstrijdstatistieken OVV - SC Cambuur
3
4
LIVE OVV - SC Cambuur 3-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd OVV - SC Cambuur teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

29' Doelpunt SC Cambuur Doelpunt M. de Vries SC Cambuur
34' Gele kaart OVV Gele kaart voor N. Chadli OVV
38' Gele kaart OVV Gele kaart voor C. NToko OVV
40' Gele kaart OVV Gele kaart voor O. Lindenbergh OVV
41' Doelpunt OVV Doelpunt N. Chadli OVV
42' Tweede gele kaart OVV Tweede gele kaart voor O. Lindenbergh OVV
50' Doelpunt OVV Doelpunt J. Bokila OVV
52' Doelpunt SC Cambuur Doelpunt O. Türk SC Cambuur
54' Gele kaart SC Cambuur Gele kaart voor D. Guijt SC Cambuur
56' Wissel OVV Wissel K. Garritsen voor J. Wille OVV
63' Gele kaart SC Cambuur Gele kaart voor R. Jansen SC Cambuur
69' Wissel SC Cambuur Wissel P. Beekmans voor S. van der Heide SC Cambuur
75' Doelpunt SC Cambuur Doelpunt M. de Vries SC Cambuur
77' Doelpunt SC Cambuur Doelpunt R. van Boxel SC Cambuur
80' Doelpunt OVV Doelpunt C. NToko OVV
89' Gele kaart SC Cambuur Gele kaart voor M. de Vries SC Cambuur
90' Wissel OVV Wissel S. Tailor voor H. Suart OVV
Video hoogtepunten en samenvatting OVV - SC Cambuur
Opstellingen OVV - SC Cambuur

Voorbeschouwing OVV - SC Cambuur

OVV en SC Cambuur treffen elkaar in de 24e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2009/2010.

De vorige ontmoeting tussen OVV en SC Cambuur in de Eerste Divisie vond plaats op 20 maart 2009 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 8 duels tussen beide ploegen is OVV favoriet. De thuisploeg wist 4 keer te winnen, terwijl SC Cambuur slechts 1 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.