Nabeschouwing SC Cambuur - Go Ahead Eagles (0-0) || Eerste Divisie 2009/2010

Vrijdag 4 december 2009 - 19:30 uur

In de Eerste Divisie 2009/2010 neemt SC Cambuur het vrijdag 4 december 2009 om 19:30 uur in eigen huis op tegen Go Ahead Eagles. De wedstrijd wordt gespeeld in Cambuurstadion (Leeuwarden) in Leeuwarden.

Via de SC Cambuur - Go Ahead Eagles live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing SC Cambuur - Go Ahead Eagles (0-0)

De Eerste Divisie 2009/2010 wedstrijd tussen SC Cambuur en Go Ahead Eagles geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het eerste opvallende moment van de wedstrijd was de rode kaart voor M. Kieftenbeld van Go Ahead Eagles. Na een tweede gele kaart te hebben gekregen moest deze in de 82e minuut het veld moest verlaten. Geen van beide ploegen wist echter voor veel gevaar te zorgen. Er waren zo nu en dan een paar gevaarlijke aanvallen, maar tot echt grote kansen leidde dit nauwelijks.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken SC Cambuur - Go Ahead Eagles
LIVE SC Cambuur - Go Ahead Eagles 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd SC Cambuur - Go Ahead Eagles teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

45' Gele kaart Go Ahead Eagles Gele kaart voor D. Bus Go Ahead Eagles
77' Gele kaart Go Ahead Eagles Gele kaart voor M. Kieftenbeld Go Ahead Eagles
82' Tweede gele kaart Go Ahead Eagles Tweede gele kaart voor M. Kieftenbeld Go Ahead Eagles
83' Wissel Go Ahead Eagles Wissel J. Zuidam voor J. Reimerink Go Ahead Eagles
85' Wissel Go Ahead Eagles Wissel J. Suk voor T. van Leeuwen Go Ahead Eagles
87' Gele kaart SC Cambuur Gele kaart voor N. Wau SC Cambuur
87' Wissel SC Cambuur Wissel S. van der Heide voor D. van der Ree SC Cambuur
90' Gele kaart Go Ahead Eagles Gele kaart voor J. Suk Go Ahead Eagles
Video hoogtepunten en samenvatting SC Cambuur - Go Ahead Eagles
Opstellingen SC Cambuur - Go Ahead Eagles

Voorbeschouwing SC Cambuur - Go Ahead Eagles

SC Cambuur en Go Ahead Eagles treffen elkaar in de 18e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2009/2010.

De vorige ontmoeting tussen SC Cambuur en Go Ahead Eagles in de Eerste Divisie vond plaats op 16 oktober 2009 en dat duel eindigde in een overwinning voor SC Cambuur. Op basis van de afgelopen 9 duels tussen beide teams is Go Ahead Eagles favoriet. 4 keer wist de ploeg van SC Cambuur te winnen, tegenover 3 winstpartijen voor SC Cambuur. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.