Nabeschouwing Almere City - NEC (0-4) || Eredivisie Nacompetitie 2020/2021

Zaterdag 15 mei 2021 - 21:00 uur

In de Eredivisie Nacompetitie 2020/2021 neemt Almere City het zaterdag 15 mei 2021 om 21:00 uur in eigen huis op tegen NEC. De wedstrijd wordt gespeeld in Yanmar Stadion in Almere Stad.

Via de Almere City - NEC live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Almere City - NEC (0-4)

Het Eredivisie Nacompetitie duel tussen Almere City en NEC is onder leiding van scheidsrechter Kevin Blom geëindigd in een 0-4 overwinning voor NEC. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 22e minuut van de eerste helft van de wedstrijd kreeg J. Bruijn van NEC via een penalty de kans om zijn team van 11 meter op voorsprong te schieten. Hij wist de penalty echter niet te benutten, waardoor de stand 0-0 bleef. De eerste goal viel in de eerste helft, na 36 minuten was het J. Okita die NEC op een 0-1 voorsprong zette. Door een benutte penalty kwam NEC vervolgens op 0-2. Het was J. Bruijn die vanaf 11 meter wist te scoren in de 40e minuut.

In de 70e minuut volgde een derde treffer van NEC, waarmee J. Vet zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette. Ook na de derde treffer nam NEC geen gas terug, waardoor in de 75e minuut de 0-4 volgde die op naam kwam van J. Okita.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 0-4 winst voor NEC.

LIVE Almere City - NEC 0-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Almere City - NEC teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

22' Penalty gemist NEC Penalty gemist J. Bruijn NEC
33' Gele kaart Almere City Gele kaart voor T. Verheydt Almere City
36' Doelpunt NEC Doelpunt J. Okita NEC 0-1
40' Penalty NEC Penalty J. Bruijn NEC 0-2
46' Wissel Almere City Wissel F. Hammouti voor S. Tunga Almere City
52' Wissel Almere City Wissel O. Bouyaghlafen voor J. Yeboah Almere City
70' Doelpunt NEC Doelpunt J. Vet met assist van C. Odenthal NEC 0-3
73' Wissel Almere City Wissel R. Balker voor I. Alhaft Almere City
73' Wissel Almere City Wissel X. Emmers voor T. Receveur Almere City
75' Doelpunt NEC Doelpunt J. Okita NEC 0-4
85' Wissel NEC Wissel M. de Wolf voor J. Vet NEC
86' Wissel Almere City Wissel M. Kaandorp voor R. Koolwijk Almere City
88' Wissel NEC Wissel T. Beekman voor R. Janga NEC
88' Wissel NEC Wissel T. Ondaan voor J. Okita NEC
Video hoogtepunten en samenvatting Almere City - NEC
Opstellingen Almere City - NEC
De opstellingen van Almere City en NEC zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Almere City gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en NEC zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Coach Jeroen Rijsdijk
Coach Rogier Meijer
Voorbeschouwing Almere City - NEC

Almere City en NEC treffen elkaar in de e speelronde van de Eredivisie Nacompetitie van het seizoen 2020/2021. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Kevin Blom en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Almere City en NEC elkaar treffen in de Eredivisie Nacompetitie.