Nabeschouwing NAC Breda - FC Volendam (4-1) || Eredivisie Nacompetitie 2020/2021

Zaterdag 15 mei 2021 - 16:30 uur

In de Eredivisie Nacompetitie 2020/2021 neemt NAC Breda het zaterdag 15 mei 2021 om 16:30 uur in eigen huis op tegen FC Volendam. De wedstrijd wordt gespeeld in Rat Verlegh Stadion in Breda.

Via de NAC Breda - FC Volendam live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing NAC Breda - FC Volendam (4-1)

Het Eredivisie Nacompetitie duel tussen NAC Breda en FC Volendam is onder leiding van scheidsrechter Pol van Boekel geëindigd in een 4-1 overwinning voor NAC Breda. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 33e minuut door K. de Rooij, waarmee NAC Breda met 1-0 de leiding nam. NAC Breda vergrootte in de 52e minuut de voorsprong nadat het via een goal van M. Adilehou op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 65e minuut volgde een derde treffer van NAC Breda, waarmee L. Fiorini zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Na 78 minuten deed S. Mulattieri iets terug door de aansluitingstreffer te maken, waarmee de achterstand van FC Volendam werd verkleind tot 3-1. Er viel tenslotte ook nog een vijfde en laatste doelpunt in deze wedstrijd. In de 86e minuut wist M. Maria namens NAC Breda de eindstand op het scorebord te zetten: 4-1. Na 92 minuten was het F. Antonucci van FC Volendam de kans kreeg om de wedstrijd via een penalty opnieuw van een goal te voorzien, maar zijn inzet vanaf 11 meter bleek niet voldoende om de kans te benutten, waardoor de score 3-1 bleef.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Pol van Boekel bij een 4-1 eindstand in het voordeel van NAC Breda.

LIVE NAC Breda - FC Volendam 4-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd NAC Breda - FC Volendam teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

33' Doelpunt NAC Breda Doelpunt K. de Rooij met assist van R. Schouten NAC Breda 1-0
37' Gele kaart FC Volendam Gele kaart voor A. Plat FC Volendam
46' Wissel FC Volendam Wissel F. Antonucci voor I. El Kadiri FC Volendam
52' Doelpunt NAC Breda Doelpunt M. Adilehou NAC Breda 2-0
65' Doelpunt NAC Breda Doelpunt L. Fiorini met assist van M. Adilehou NAC Breda 3-0
66' Wissel FC Volendam Wissel L. Zeefuik voor S. Ben Sallam FC Volendam
66' Wissel FC Volendam Wissel B. Plat voor M. Tol FC Volendam
70' Gele kaart FC Volendam Gele kaart voor B. Plat FC Volendam
76' Wissel NAC Breda Wissel L. Immers voor S. van Hooijdonk NAC Breda
76' Wissel NAC Breda Wissel M. Rutten voor M. Azarkan NAC Breda
78' Doelpunt FC Volendam Doelpunt S. Mulattieri met assist van F. Antonucci FC Volendam 3-1
81' Wissel FC Volendam Wissel G. Iatroudis voor M. Kaars FC Volendam
81' Wissel FC Volendam Wissel C. Twigt voor A. Plat FC Volendam
81' Wissel NAC Breda Wissel M. Maria voor K. de Rooij NAC Breda
85' Gele kaart NAC Breda Gele kaart voor M. El Allouchi NAC Breda
86' Doelpunt NAC Breda Doelpunt M. Maria met assist van L. Fiorini NAC Breda 4-1
89' Wissel NAC Breda Wissel A. Kali voor T. Haye NAC Breda
92' Penalty gemist FC Volendam Penalty gemist F. Antonucci FC Volendam
Video hoogtepunten en samenvatting NAC Breda - FC Volendam
Opstellingen NAC Breda - FC Volendam
De opstellingen van NAC Breda en FC Volendam zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat NAC Breda gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en FC Volendam zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Coach Maurice Steijn
Coach Wim Jonk
Voorbeschouwing NAC Breda - FC Volendam

NAC Breda en FC Volendam treffen elkaar in de e speelronde van de Eredivisie Nacompetitie van het seizoen 2020/2021. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Pol van Boekel en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen NAC Breda en FC Volendam in de Eredivisie Nacompetitie vond plaats op 21 mei 2017 en dat duel eindigde in een overwinning voor NAC Breda. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide ploegen is NAC Breda favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl FC Volendam slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.