Nabeschouwing AZ - SC Heerenveen (0-0) || Eredivisie 2012/2013

Zondag 26 augustus 2012 - 12:30 uur

In de Eredivisie 2012/2013 neemt AZ het zondag 26 augustus 2012 om 12:30 uur in eigen huis op tegen SC Heerenveen.

Via de AZ - SC Heerenveen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing AZ - SC Heerenveen (0-0)

De Eredivisie 2012/2013 wedstrijd tussen AZ en SC Heerenveen geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het eerste opvallende moment in de wedstrijd was een rode kaart voor J. Gudmundsson in de 82e minuut, waardoor AZ met een man minder kwam te staan. Geen van beide ploegen wist echter voor veel gevaar te zorgen. Er waren zo nu en dan een paar gevaarlijke aanvallen, maar tot echt grote kansen leidde dit nauwelijks.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken AZ - SC Heerenveen
LIVE AZ - SC Heerenveen 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd AZ - SC Heerenveen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

29' Gele kaart AZ Gele kaart voor A. Maher AZ
46' Wissel SC Heerenveen Wissel O. Tannane voor P. van Anholt SC Heerenveen
62' Wissel AZ Wissel J. Gudmundsson voor E. Falkenburg AZ
63' Gele kaart SC Heerenveen Gele kaart voor M. de Roon SC Heerenveen
68' Wissel SC Heerenveen Wissel A. Valpoort voor R. van La Parra SC Heerenveen
70' Gele kaart SC Heerenveen Gele kaart voor A. Valpoort SC Heerenveen
75' Wissel AZ Wissel M. Rosheuvel voor R. Beerens AZ
78' Wissel SC Heerenveen Wissel D. Schmidt voor F. Duricic SC Heerenveen
81' Wissel AZ Wissel R. Boymans voor J. Altidore AZ
82' Rode kaart AZ Rode kaart voor J. Gudmundsson AZ
85' Gele kaart AZ Gele kaart voor D. Marcellis AZ
87' Gele kaart SC Heerenveen Gele kaart voor D. Schmidt SC Heerenveen
93' Gele kaart AZ Gele kaart voor R. Boymans AZ
Video hoogtepunten en samenvatting AZ - SC Heerenveen
Opstellingen AZ - SC Heerenveen

Voorbeschouwing AZ - SC Heerenveen

AZ en SC Heerenveen treffen elkaar in de 3e speelronde van de Eredivisie van het seizoen 2012/2013.

De vorige ontmoeting tussen AZ en SC Heerenveen in de Eredivisie vond plaats op 26 februari 2012 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 14 duels tussen beide ploegen is AZ favoriet. De thuisploeg wist 8 keer te winnen, terwijl SC Heerenveen slechts 3 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.