Nabeschouwing FC Utrecht - NEC (3-2) || Eredivisie 2007/2008

Zondag 25 november 2007 - 14:30 uur

In de Eredivisie 2007/2008 neemt FC Utrecht het zondag 25 november 2007 om 14:30 uur in eigen huis op tegen NEC.

Via de FC Utrecht - NEC live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing FC Utrecht - NEC (3-2)

Het Eredivisie duel tussen FC Utrecht en NEC is geëindigd in een 3-2 overwinning voor FC Utrecht. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 17e minuut dacht NEC op voorsprong te komen via een doelpunt van J. Olsson. Helaas voor NEC werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 19e minuut was het FC Utrecht dat via G. Van Dijk dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. L. George dacht na 53 minuten te scoren voor FC Utrecht, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 57e minuut scoorde NEC via L. Davids, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 89 minuten spelen wist FC Utrecht via G. Rossini de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 3-2 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken FC Utrecht - NEC
3
2
LIVE FC Utrecht - NEC 3-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd FC Utrecht - NEC teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

17' Doelpunt NEC Doelpunt J. Olsson NEC
19' Doelpunt FC Utrecht Doelpunt G. Van Dijk FC Utrecht
53' Doelpunt FC Utrecht Doelpunt L. George FC Utrecht
57' Doelpunt NEC Doelpunt L. Davids NEC
89' Doelpunt FC Utrecht Doelpunt G. Rossini FC Utrecht
Video hoogtepunten en samenvatting FC Utrecht - NEC
Opstellingen FC Utrecht - NEC

Voorbeschouwing FC Utrecht - NEC

FC Utrecht en NEC treffen elkaar in de 12e speelronde van de Eredivisie van het seizoen 2007/2008.

De vorige ontmoeting tussen FC Utrecht en NEC in de Eredivisie vond plaats op 23 februari 2007 en dat duel eindigde in een overwinning voor FC Utrecht. Op basis van de afgelopen 4 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel FC Utrecht als NEC wisten 1 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 2 keer in een gelijkspel.