Nabeschouwing PSV - Vitesse (1-2) || Eredivisie 2012/2013

Zondag 25 november 2012 - 14:30 uur

In de Eredivisie 2012/2013 neemt PSV het zondag 25 november 2012 om 14:30 uur in eigen huis op tegen Vitesse.

Via de PSV - Vitesse live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing PSV - Vitesse (1-2)

Het Eredivisie duel tussen PSV en Vitesse is geëindigd in een 1-2 overwinning voor Vitesse. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 5e minuut dacht PSV op voorsprong te komen via een doelpunt van T. Derijck. Helaas voor PSV werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 15e minuut was het Vitesse dat via Jonathan Reis dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. W. Bony dacht na 74 minuten te scoren voor Vitesse, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-2 eindstand.

Wedstrijdstatistieken PSV - Vitesse
1
2
LIVE PSV - Vitesse 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd PSV - Vitesse teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

4' Gele kaart Vitesse Gele kaart voor M. van Ginkel Vitesse
5' Doelpunt PSV Doelpunt T. Derijck PSV
15' Doelpunt Vitesse Doelpunt Jonathan Reis Vitesse
15' Gele kaart Vitesse Gele kaart voor Jonathan Reis Vitesse
18' Gele kaart PSV Gele kaart voor D. Mertens PSV
68' Gele kaart Vitesse Gele kaart voor W. Bony Vitesse
74' Doelpunt Vitesse Doelpunt W. Bony met assist van Jonathan Reis Vitesse
79' Wissel PSV Wissel J. Locadia voor T. Derijck PSV
79' Wissel Vitesse Wissel S. Cziommer voor Jonathan Reis Vitesse
82' Gele kaart PSV Gele kaart voor K. Strootman PSV
90' Wissel Vitesse Wissel D. Pröpper voor R. Ibarra Vitesse
Video hoogtepunten en samenvatting PSV - Vitesse
Opstellingen PSV - Vitesse

Voorbeschouwing PSV - Vitesse

PSV en Vitesse treffen elkaar in de 14e speelronde van de Eredivisie van het seizoen 2012/2013.

De vorige ontmoeting tussen PSV en Vitesse in de Eredivisie vond plaats op 27 januari 2012 en dat duel eindigde in een overwinning voor PSV. Op basis van de afgelopen 14 duels tussen beide ploegen is PSV favoriet. De thuisploeg wist 11 keer te winnen, terwijl Vitesse slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.