Nabeschouwing Willem II - NAC Breda (1-1) || Eredivisie 2012/2013

Vrijdag 10 augustus 2012 - 20:00 uur

In de Eredivisie 2012/2013 neemt Willem II het vrijdag 10 augustus 2012 om 20:00 uur in eigen huis op tegen NAC Breda. De wedstrijd wordt gespeeld in Koning Willem II Stadion (Tilburg) in Tilburg.

Via de Willem II - NAC Breda live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Willem II - NAC Breda (1-1)

De Eredivisie 2012/2013 wedstrijd tussen Willem II en NAC Breda geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

In de 79e minuut dacht Willem II op voorsprong te komen via een doelpunt van J. Podevijn. Helaas voor Willem II werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 87e minuut was het NAC Breda dat via A. Lurling dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-1 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Willem II - NAC Breda
1
1
LIVE Willem II - NAC Breda 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Willem II - NAC Breda teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

42' Gele kaart NAC Breda Gele kaart voor A. Hadouir NAC Breda
46' Wissel NAC Breda Wissel E. Hooi voor T. Gilissen NAC Breda
69' Wissel NAC Breda Wissel J. Janse voor A. Schalk NAC Breda
72' Wissel Willem II Wissel J. Podevijn voor G. Snijders Willem II
78' Gele kaart NAC Breda Gele kaart voor N. Gudelj NAC Breda
79' Doelpunt Willem II Doelpunt J. Podevijn met assist van V. Misidjan Willem II
86' Wissel NAC Breda Wissel A. Lasnik voor A. Hadouir NAC Breda
87' Doelpunt NAC Breda Doelpunt A. Lurling met assist van S. De Roover NAC Breda
89' Gele kaart Willem II Gele kaart voor J. Podevijn Willem II
Video hoogtepunten en samenvatting Willem II - NAC Breda
Opstellingen Willem II - NAC Breda

Voorbeschouwing Willem II - NAC Breda

Willem II en NAC Breda treffen elkaar in de 1e speelronde van de Eredivisie van het seizoen 2012/2013. Beide teams zullen het nieuwe Eredivisie seizoen uiteraard goed willen beginnen, met bij voorkeur een overwinning in de eerste ronde.

De vorige ontmoeting tussen Willem II en NAC Breda in de Eredivisie vond plaats op 15 mei 2011 en dat duel eindigde in een overwinning voor NAC Breda. Op basis van de afgelopen 12 duels tussen beide teams is NAC Breda favoriet. 7 keer wist de ploeg van Willem II te winnen, tegenover 3 winstpartijen voor Willem II. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.