Nabeschouwing Willem II - VVV Venlo (1-2) || Eredivisie 2007/2008

Vrijdag 2 november 2007 - 20:30 uur



In de Eredivisie 2007/2008 neemt Willem II het vrijdag 2 november 2007 om 20:30 uur in eigen huis op tegen VVV Venlo.

Via de Willem II - VVV Venlo live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Willem II - VVV Venlo (1-2)

Het Eredivisie duel tussen Willem II en VVV Venlo is geëindigd in een 1-2 overwinning voor VVV Venlo. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 10e minuut dacht Willem II op voorsprong te komen via een doelpunt van I. Kargbo. Helaas voor Willem II werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 73e minuut was het VVV-Venlo dat via A. Auassar dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. E. Kahya dacht na 83 minuten te scoren voor VVV-Venlo, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-2 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Willem II - VVV Venlo
Goals
1
2
LIVE Willem II - VVV Venlo 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Willem II - VVV Venlo teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
10' Doelpunt Willem II Doelpunt I. Kargbo Willem II
73' Doelpunt VVV-Venlo Doelpunt A. Auassar VVV-Venlo
83' Doelpunt VVV-Venlo Doelpunt E. Kahya VVV-Venlo
Video hoogtepunten en samenvatting Willem II - VVV Venlo
Opstellingen Willem II - VVV Venlo

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Willem II - VVV Venlo

Willem II en VVV Venlo treffen elkaar in de 9e speelronde van de Eredivisie van het seizoen 2007/2008.

Het is voor het eerst dat Willem II en VVV Venlo elkaar treffen in de Eredivisie.

Resultaat Aantal
Winst Willem II 0
Winst VVV Venlo 0
Gelijkspel 0
Totaal 0
Tags
Willem II - VVV Venlo Opstelling Willem II Opstelling VVV Venlo Live Willem II - VVV Venlo Live Willem II - VVV Venlo kijken Willem II - VVV Venlo kijken Live Willem II - VVV Venlo stream Willem II - VVV Venlo Fox Sports Nabeschouwing Willem II - VVV Venlo Uitslag Willem II - VVV Venlo Statistieken Willem II - VVV Venlo Eredivisie 2007/2008 Willem II - VVV Venlo wedden Willem II - VVV Venlo gokken Willem II - VVV Venlo Unibet