Nabeschouwing Honka - Bangor City (2-0) || Europa League 2009/2010

Donderdag 16 juli 2009 - 18:00 uur

In de Europa League 2009/2010 neemt Honka het donderdag 16 juli 2009 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Bangor City.

Via de Honka - Bangor City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Honka - Bangor City (2-0)

Het Europa League duel tussen Honka en Bangor City is geëindigd in een 2-0 overwinning voor Honka. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 15e minuut dacht Honka op voorsprong te komen via een doelpunt van J. Perovuo. Helaas voor Honka werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 74e minuut was het Honka dat via R. Schüller dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Honka - Bangor City
2
0
LIVE Honka - Bangor City 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Honka - Bangor City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

15' Doelpunt Honka Doelpunt J. Perovuo Honka
34' Gele kaart Bangor City Gele kaart voor P. Hoy Bangor City
46' Gele kaart Honka Gele kaart voor D. Savage Honka
46' Wissel Honka Wissel J. Vasara voor J. Lepola Honka
71' Gele kaart Bangor City Gele kaart voor J. Brewerton Bangor City
74' Doelpunt Honka Doelpunt R. Schüller Honka
76' Gele kaart Bangor City Gele kaart voor P. Smith Bangor City
77' Wissel Honka Wissel J. Puustinen voor A. Kokko Honka
77' Wissel Bangor City Wissel S. Edwards voor M. Smyth Bangor City
87' Wissel Bangor City Wissel M. Beattie voor M. Limbert Bangor City
89' Wissel Honka Wissel N. Otaru voor D. Savage Honka