Nabeschouwing Krasnodar - Sparta Praha (0-3) || Europa League 2015/2016

Donderdag 25 februari 2016 - 19:00 uur



In de Europa League 2015/2016 neemt Krasnodar het donderdag 25 februari 2016 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Sparta Praha.

Via de Krasnodar - Sparta Praha live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Krasnodar - Sparta Praha (0-3)

Het Europa League duel tussen Krasnodar en Sparta Praha is geëindigd in een 0-3 overwinning voor Sparta Praha. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Wedstrijdstatistieken Krasnodar - Sparta Praha
Balbezit
55%
45%
Rode kaarten
1
0
Gele kaarten
2
2
Schoten totaal
19
8
Schoten op doel
4
3
Overtredingen
8
20
Buitenspel
5
2
Corners
8
3
LIVE Krasnodar - Sparta Praha 0-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Krasnodar - Sparta Praha teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Krasnodar - Sparta Praha
Opstellingen Krasnodar - Sparta Praha

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Krasnodar - Sparta Praha

Krasnodar en Sparta Praha spelen tegen elkaar in seizoen 2015/2016 van de Europa League.

De vorige ontmoeting tussen Krasnodar en Sparta Praha in de Europa League vond plaats op 18 februari 2016 en dat duel eindigde in een overwinning voor Sparta Praha. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Sparta Praha favoriet. 1 keer wist de ploeg van Krasnodar te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Krasnodar. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Krasnodar 0
Winst Sparta Praha 1
Gelijkspel 0
Totaal 1
Tags
Krasnodar - Sparta Praha Opstelling Krasnodar Opstelling Sparta Praha Live Krasnodar - Sparta Praha Live Krasnodar - Sparta Praha kijken Krasnodar - Sparta Praha kijken Live Krasnodar - Sparta Praha stream Krasnodar - Sparta Praha Fox Sports Nabeschouwing Krasnodar - Sparta Praha Uitslag Krasnodar - Sparta Praha Statistieken Krasnodar - Sparta Praha Europa League 2015/2016 Krasnodar - Sparta Praha wedden Krasnodar - Sparta Praha gokken Krasnodar - Sparta Praha Unibet