Nabeschouwing Aalesund - Tirana (5-0) || Europa League 2012/2013

Donderdag 26 juli 2012 - 19:00 uur



In de Europa League 2012/2013 neemt Aalesund het donderdag 26 juli 2012 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Tirana.

Via de Aalesund - Tirana live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Aalesund - Tirana (5-0)

Het Europa League duel tussen Aalesund en Tirana is geëindigd in een 5-0 overwinning voor Aalesund. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 5-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 46e minuut dacht Aalesund op voorsprong te komen via een doelpunt van M. Barrantes. Helaas voor Aalesund werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 48e minuut was het Aalesund dat via J. Nation dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. L. James dacht na 64 minuten te scoren voor Aalesund, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 77e minuut scoorde Aalesund via L. James, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 83 minuten spelen wist Aalesund via T. Stewart de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 5-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Aalesund - Tirana
Goals
5
0
LIVE Aalesund - Tirana 5-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Aalesund - Tirana teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
13' Gele kaart Tirana Gele kaart voor N. Ferraj Tirana
46' Doelpunt Aalesund Doelpunt M. Barrantes Aalesund
46' Wissel Aalesund Wissel L. James voor S. Post Aalesund
48' Doelpunt Aalesund Doelpunt J. Nation Aalesund
53' Wissel Tirana Wissel M. Morina voor E. Sina Tirana
54' Gele kaart Tirana Gele kaart voor E. Pashaj Tirana
55' Gele kaart Tirana Gele kaart voor G. Lika Tirana
58' Wissel Tirana Wissel A. Peposhi voor N. Ferraj Tirana
64' Doelpunt Aalesund Doelpunt L. James Aalesund
67' Wissel Aalesund Wissel E. Skagestad voor J. Matland Aalesund
68' Wissel Aalesund Wissel C. Myklebust voor L. Fuhre Aalesund
69' Wissel Tirana Wissel E. Muçollari voor E. Karabeci Tirana
77' Doelpunt Aalesund Doelpunt L. James Aalesund
83' Doelpunt Aalesund Doelpunt T. Stewart Aalesund
Video hoogtepunten en samenvatting Aalesund - Tirana
Opstellingen Aalesund - Tirana

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Aalesund - Tirana

Aalesund en Tirana spelen tegen elkaar in seizoen 2012/2013 van de Europa League.

De vorige ontmoeting tussen Aalesund en Tirana in de Europa League vond plaats op 19 juli 2012 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.

Resultaat Aantal
Winst Aalesund 0
Winst Tirana 0
Gelijkspel 1
Totaal 1
Tags
Aalesund - Tirana Opstelling Aalesund Opstelling Tirana Live Aalesund - Tirana Live Aalesund - Tirana kijken Aalesund - Tirana kijken Live Aalesund - Tirana stream Aalesund - Tirana Fox Sports Nabeschouwing Aalesund - Tirana Uitslag Aalesund - Tirana Statistieken Aalesund - Tirana Europa League 2012/2013 Aalesund - Tirana wedden Aalesund - Tirana gokken Aalesund - Tirana Unibet