Nabeschouwing Anorthosis - Dila (0-3) || Europa League 2012/2013

Donderdag 9 augustus 2012 - 19:00 uur

In de Europa League 2012/2013 neemt Anorthosis het donderdag 9 augustus 2012 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Dila.

Via de Anorthosis - Dila live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Anorthosis - Dila (0-3)

Het Europa League duel tussen Anorthosis en Dila is geëindigd in een 0-3 overwinning voor Dila.

In de 52e minuut dacht Dila op voorsprong te komen via een doelpunt van M. Vatsadze. Helaas voor Dila werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 76e minuut was het Dila dat via L. Salukvadze dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 78e minuut moest Anorthosis verder met een man minder nadat V. Laban een rode kaart had gekregen. Het lukte Dila in het restant van de wedstrijd echter niet om hiervan te profiteren, want na de rode kaart werd er door beide ploegen niet meer gescoord. In de 81e minuut scoorde Dila via M. Vatsadze, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-3 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Anorthosis - Dila
LIVE Anorthosis - Dila 0-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Anorthosis - Dila teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

5' Gele kaart Dila Gele kaart voor G. Oniani Dila
15' Gele kaart Dila Gele kaart voor L. Salukvadze Dila
26' Gele kaart Dila Gele kaart voor M. Vatsadze Dila
46' Gele kaart Dila Gele kaart voor L. Gvalia Dila
51' Wissel Dila Wissel R. Akhalkatsi voor G. Kakhelishvili Dila
52' Doelpunt Dila Doelpunt M. Vatsadze Dila
55' Gele kaart Anorthosis Gele kaart voor D. Alexa Anorthosis
57' Wissel Anorthosis Wissel J. Rezek voor M. Ohayon Anorthosis
67' Wissel Anorthosis Wissel Evandro Roncatto voor G. Okkas Anorthosis
71' Gele kaart Dila Gele kaart voor G. Betchvaia Dila
74' Gele kaart Anorthosis Gele kaart voor J. Colin Anorthosis
76' Doelpunt Dila Doelpunt L. Salukvadze Dila
78' Rode kaart Anorthosis Rode kaart voor V. Laban Anorthosis
81' Doelpunt Dila Doelpunt M. Vatsadze Dila
83' Wissel Anorthosis Wissel E. Jula voor R. Laborde Anorthosis
Video hoogtepunten en samenvatting Anorthosis - Dila
Opstellingen Anorthosis - Dila

Voorbeschouwing Anorthosis - Dila

Anorthosis en Dila spelen tegen elkaar in seizoen 2012/2013 van de Europa League.

De vorige ontmoeting tussen Anorthosis en Dila in de Europa League vond plaats op 2 augustus 2012 en dat duel eindigde in een overwinning voor Anorthosis. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Anorthosis favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Dila slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.