Nabeschouwing Anzhi - Udinese (2-0) || Europa League 2012/2013

Donderdag 22 november 2012 - 18:00 uur

In de Europa League 2012/2013 neemt Anzhi het donderdag 22 november 2012 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Udinese.

Via de Anzhi - Udinese live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Anzhi - Udinese (2-0)

Het Europa League duel tussen Anzhi en Udinese is geëindigd in een 2-0 overwinning voor Anzhi. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 72e minuut dacht Anzhi op voorsprong te komen via een doelpunt van C. Samba. Helaas voor Anzhi werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 75e minuut was het Anzhi dat via S. Etoo dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 80e minuut kreeg Willians van Udinese voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en Udinese de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Anzhi - Udinese
2
0
LIVE Anzhi - Udinese 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Anzhi - Udinese teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

45' Gele kaart Udinese Gele kaart voor Willians Udinese
57' Wissel Udinese Wissel D. Basta voor D. Faraoni Udinese
66' Gele kaart Udinese Gele kaart voor A. Di Natale Udinese
68' Wissel Anzhi Wissel L. Traoré voor M. Carcela Anzhi
71' Wissel Udinese Wissel G. Pasquale voor P. Armero Udinese
72' Doelpunt Anzhi Doelpunt C. Samba met assist van M. Boussoufa Anzhi
75' Doelpunt Anzhi Doelpunt S. Etoo met assist van L. Traoré Anzhi
76' Wissel Udinese Wissel M. Ranégie voor D. Basta Udinese
79' Gele kaart Anzhi Gele kaart voor Y. Zhirkov Anzhi
80' Gele kaart Udinese Gele kaart voor M. Domizzi Udinese
80' Tweede gele kaart Udinese Tweede gele kaart voor Willians Udinese
87' Wissel Anzhi Wissel S. Lakhiyalov voor C. Samba Anzhi
88' Gele kaart Anzhi Gele kaart voor M. Boussoufa Anzhi
Video hoogtepunten en samenvatting Anzhi - Udinese
Opstellingen Anzhi - Udinese

Voorbeschouwing Anzhi - Udinese

Anzhi en Udinese spelen tegen elkaar in seizoen 2012/2013 van de Europa League.

De vorige ontmoeting tussen Anzhi en Udinese in de Europa League vond plaats op 20 september 2012 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.