Nabeschouwing Anzhi - Vitesse (2-0) || Europa League 2012/2013

Donderdag 2 augustus 2012 - 17:00 uur

In de Europa League 2012/2013 neemt Anzhi het donderdag 2 augustus 2012 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Vitesse. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Saturn in Ramenskoye.

Via de Anzhi - Vitesse live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Anzhi - Vitesse (2-0)

Het Europa League duel tussen Anzhi en Vitesse is geëindigd in een 2-0 overwinning voor Anzhi. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 63e minuut dacht Anzhi op voorsprong te komen via een doelpunt van O. Shatov. Helaas voor Anzhi werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 74e minuut was het Anzhi dat via F. Smolov dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Anzhi - Vitesse
2
0
LIVE Anzhi - Vitesse 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Anzhi - Vitesse teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

9' Gele kaart Anzhi Gele kaart voor R. Tagirbekov Anzhi
15' Wissel Anzhi Wissel A. Gadzhibekov voor João Carlos Anzhi
19' Wissel Anzhi Wissel G. Gabulov voor O. Akhmedov Anzhi
21' Gele kaart Vitesse Gele kaart voor D. Pröpper Vitesse
45' Gele kaart Anzhi Gele kaart voor Jucilei Anzhi
59' Gele kaart Vitesse Gele kaart voor F. van der Struijk Vitesse
63' Doelpunt Anzhi Doelpunt O. Shatov Anzhi
71' Wissel Vitesse Wissel M. Havenaar voor D. Pröpper Vitesse
74' Doelpunt Anzhi Doelpunt F. Smolov Anzhi
78' Wissel Vitesse Wissel S. Cziommer voor J. van der Heijden Vitesse
86' Gele kaart Vitesse Gele kaart voor Jonathan Reis Vitesse
88' Wissel Anzhi Wissel M. Carcela voor O. Shatov Anzhi