Nabeschouwing Apollon - Lokomotiv Moskou (1-1) || Europa League 2014/2015

Donderdag 21 augustus 2014 - 19:30 uur

In de Europa League 2014/2015 neemt Apollon het donderdag 21 augustus 2014 om 19:30 uur in eigen huis op tegen Lokomotiv Moskou. De wedstrijd wordt gespeeld in GSP Stadium in Levkosía.

Via de Apollon - Lokomotiv Moskou live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Apollon - Lokomotiv Moskou (1-1)

De Europa League 2014/2015 wedstrijd tussen Apollon en Lokomotiv Moskou geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

In de 39e minuut dacht Lokomotiv Moskva op voorsprong te komen via een doelpunt van A. Kasaev. Helaas voor Lokomotiv Moskva werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 76e minuut moest J. Tigorev van het veld vertrekken nadat de scheidsrechter een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest Lokomotiv Moskva verder met een speler minder. A. Guie Gneki dacht na 80 minuten te scoren voor Apollon, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

In de 87e minuut moest Lokomotiv Moskva verder met een man minder, nadat V. Denisov een tweede gele kaart kreeg.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-1 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Apollon - Lokomotiv Moskou
1
1
LIVE Apollon - Lokomotiv Moskou 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Apollon - Lokomotiv Moskou teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

33' Gele kaart Apollon Gele kaart voor M. Stylianou Apollon
39' Doelpunt Lokomotiv Moskva Doelpunt A. Kasaev Lokomotiv Moskva
46' Wissel Lokomotiv Moskva Wissel D. NDoye voor O. Niasse Lokomotiv Moskva
53' Gele kaart Apollon Gele kaart voor G. Merkis Apollon
62' Wissel Lokomotiv Moskva Wissel Maicon voor A. Kasaev Lokomotiv Moskva
63' Gele kaart Lokomotiv Moskva Gele kaart voor V. Denisov Lokomotiv Moskva
65' Wissel Lokomotiv Moskva Wissel T. Mykhalyk voor D. Tarasov Lokomotiv Moskva
69' Wissel Apollon Wissel J. Rezek voor C. Meriem Apollon
70' Wissel Apollon Wissel D. Mulder voor M. Stylianou Apollon
76' Rode kaart Lokomotiv Moskva Rode kaart voor J. Tigorev Lokomotiv Moskva
79' Wissel Apollon Wissel Thuram voor G. Vasiliou Apollon
80' Doelpunt Apollon Doelpunt A. Guie Gneki met assist van J. Rezek Apollon
80' Gele kaart Lokomotiv Moskva Gele kaart voor V. Ćorluka Lokomotiv Moskva
87' Tweede gele kaart Lokomotiv Moskva Tweede gele kaart voor V. Denisov Lokomotiv Moskva
88' Gele kaart Lokomotiv Moskva Gele kaart voor Maicon Lokomotiv Moskva