Nabeschouwing Astana - Pyunik (2-0) || Europa League 2014/2015

Donderdag 10 juli 2014 - 15:00 uur

In de Europa League 2014/2015 neemt Astana het donderdag 10 juli 2014 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Pyunik. De wedstrijd wordt gespeeld in Astana Arena in Astana.

Via de Astana - Pyunik live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Astana - Pyunik (2-0)

Het Europa League duel tussen Astana en Pyunik is geëindigd in een 2-0 overwinning voor Astana. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 13e minuut dacht Astana op voorsprong te komen via een doelpunt van B. Dzholchiev. Helaas voor Astana werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 79e minuut was het Astana dat via D. Shomko dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Astana - Pyunik
2
0
LIVE Astana - Pyunik 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Astana - Pyunik teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

13' Doelpunt Astana Doelpunt B. Dzholchiev Astana
46' Wissel Astana Wissel F. Kéthévoama voor D. Kojašević Astana
46' Wissel Pyunik Wissel N. Aslanyan voor Gagik Poghosyan Pyunik
49' Gele kaart Astana Gele kaart voor A. Beysebekov Astana
49' Gele kaart Pyunik Gele kaart voor V. Haroyan Pyunik
57' Wissel Astana Wissel G. Zhukov voor A. Kurdov Astana
64' Wissel Pyunik Wissel Ghukas Poghosyan voor Razmik Hakobyan Pyunik
79' Doelpunt Astana Doelpunt D. Shomko Astana
82' Wissel Astana Wissel S. Muzhikov voor R. Cañas Astana
84' Gele kaart Pyunik Gele kaart voor T. Voskanyan Pyunik
Video hoogtepunten en samenvatting Astana - Pyunik
Opstellingen Astana - Pyunik

Voorbeschouwing Astana - Pyunik

Astana en Pyunik spelen tegen elkaar in seizoen 2014/2015 van de Europa League.

De vorige ontmoeting tussen Astana en Pyunik in de Europa League vond plaats op 3 juli 2014 en dat duel eindigde in een overwinning voor Astana. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Astana favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Pyunik slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.