Nabeschouwing Astra - Dinamo Zagreb (1-0) || Europa League 2014/2015

Donderdag 27 november 2014 - 21:05 uur

In de Europa League 2014/2015 neemt Astra het donderdag 27 november 2014 om 21:05 uur in eigen huis op tegen Dinamo Zagreb. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadionul Marin Anastasovici in Giurgiu.

Via de Astra - Dinamo Zagreb live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Astra - Dinamo Zagreb (1-0)

Het Europa League duel tussen Astra en Dinamo Zagreb is geëindigd in een 1-0 overwinning voor Astra. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 50e minuut dacht Astra op voorsprong te komen via een doelpunt van S. Bukari. Helaas voor Astra werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-0 eindstand.

LIVE Astra - Dinamo Zagreb 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Astra - Dinamo Zagreb teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

39' Gele kaart Astra Gele kaart voor L. Rus Astra
50' Doelpunt Astra Doelpunt S. Bukari met assist van T. Seto Astra
52' Gele kaart Dinamo Zagreb Gele kaart voor O. Vukojević Dinamo Zagreb
52' Wissel Dinamo Zagreb Wissel Paulo Machado voor O. Vukojević Dinamo Zagreb
52' Wissel Dinamo Zagreb Wissel J. Fernándes voor Wilson Eduardo Dinamo Zagreb
60' Gele kaart Dinamo Zagreb Gele kaart voor Á. Henríquez Dinamo Zagreb
68' Wissel Dinamo Zagreb Wissel D. Čop voor Á. Henríquez Dinamo Zagreb
77' Wissel Astra Wissel William voor C. Budescu Astra
78' Gele kaart Dinamo Zagreb Gele kaart voor D. Čop Dinamo Zagreb
92' Wissel Astra Wissel A. Chițu voor S. Bukari Astra
Video hoogtepunten en samenvatting Astra - Dinamo Zagreb
Opstellingen Astra - Dinamo Zagreb

Voorbeschouwing Astra - Dinamo Zagreb

Astra en Dinamo Zagreb spelen tegen elkaar in seizoen 2014/2015 van de Europa League.

De vorige ontmoeting tussen Astra en Dinamo Zagreb in de Europa League vond plaats op 18 september 2014 en dat duel eindigde in een overwinning voor Dinamo Zagreb. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Dinamo Zagreb favoriet. 1 keer wist de ploeg van Astra te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Astra. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.