Nabeschouwing Atromitos - Sarajevo (1-3) (na verlenging) || Europa League 2014/2015

Donderdag 7 augustus 2014 - 20:00 uur

In de Europa League 2014/2015 neemt Atromitos het donderdag 7 augustus 2014 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Sarajevo. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Peristeriou in Athens.

Via de Atromitos - Sarajevo live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Atromitos - Sarajevo (1-3) (na verlenging)

Het Europa League duel tussen Atromitos en Sarajevo is geëindigd in een 1-3 overwinning voor Sarajevo. Na afloop van de reguliere speeltijd stonden beide ploegen met een 1-2 stand op gelijke hoogte. Er was daardoor een verlenging noodzakelijk om tot een winnaar te komen. Uiteindelijk was het Sarajevo dat in deze verlenging aan het langste eind trok.

In de 24e minuut dacht Sarajevo op voorsprong te komen via een doelpunt van H. Duljević. Helaas voor Sarajevo werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 81e minuut was het Sarajevo dat via N. Bilbija dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. E. Tavlaridis dacht na 86 minuten te scoren voor Atromitos, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. Aan het einde van de reguliere speeltijd stond er een 1-2 stand op het scorebord, wat betekende dat er een verlenging zou gaan volgen. Hierna was de extra tijd ten einde. In de 106e minuut scoorde Sarajevo via N. Bilbija, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Aan het einde van de verlenging floot de scheidsrechter af en was het Sarajevo die uiteindelijk de winst binnen wist te slepen dankzij een zwaarbevochten 1-3 overwinning.

Wedstrijdstatistieken Atromitos - Sarajevo
1
3
LIVE Atromitos - Sarajevo 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Atromitos - Sarajevo teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

9' Gele kaart Atromitos Gele kaart voor Brito Atromitos
24' Doelpunt Sarajevo Doelpunt H. Duljević Sarajevo
46' Wissel Atromitos Wissel A. Tatos voor Fabio Atromitos
56' Gele kaart Sarajevo Gele kaart voor I. Tatomirović Sarajevo
66' Wissel Atromitos Wissel S. Napoleoni voor E. Nastos Atromitos
69' Wissel Sarajevo Wissel A. Kovačević voor S. Radovac Sarajevo
69' Wissel Sarajevo Wissel N. Bilbija voor Š. Okić Sarajevo
75' Gele kaart Atromitos Gele kaart voor A. Karamanos Atromitos
75' Wissel Atromitos Wissel P. Mpalas voor Brito Atromitos
81' Doelpunt Sarajevo Doelpunt N. Bilbija Sarajevo
82' Gele kaart Sarajevo Gele kaart voor A. Dupovac Sarajevo
86' Doelpunt Atromitos Doelpunt E. Tavlaridis Atromitos
99' Wissel Sarajevo Wissel R. Protić voor M. Barić Sarajevo
106' Doelpunt Sarajevo Doelpunt N. Bilbija Sarajevo
110' Gele kaart Atromitos Gele kaart voor A. Tatos Atromitos
Video hoogtepunten en samenvatting Atromitos - Sarajevo
Opstellingen Atromitos - Sarajevo

Voorbeschouwing Atromitos - Sarajevo

Atromitos en Sarajevo spelen tegen elkaar in seizoen 2014/2015 van de Europa League.

De vorige ontmoeting tussen Atromitos en Sarajevo in de Europa League vond plaats op 31 juli 2014 en dat duel eindigde in een overwinning voor Atromitos. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Atromitos favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Sarajevo slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.