Nabeschouwing Bangor City - Stjarnan (0-4) || Europa League 2014/2015

Donderdag 10 juli 2014 - 19:45 uur

In de Europa League 2014/2015 neemt Bangor City het donderdag 10 juli 2014 om 19:45 uur in eigen huis op tegen Stjarnan. De wedstrijd wordt gespeeld in The Book People Stadium in Bangor.

Via de Bangor City - Stjarnan live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Bangor City - Stjarnan (0-4)

Het Europa League duel tussen Bangor City en Stjarnan is geëindigd in een 0-4 overwinning voor Stjarnan. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 53e minuut dacht Stjarnan op voorsprong te komen via een doelpunt van M. Rauschenberg. Helaas voor Stjarnan werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 68e minuut was het Stjarnan dat via A. Björgvinsson dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. A. Björgvinsson dacht na 81 minuten te scoren voor Stjarnan, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 85e minuut scoorde Stjarnan via A. Jóhannsson, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-4 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Bangor City - Stjarnan
LIVE Bangor City - Stjarnan 0-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Bangor City - Stjarnan teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

39' Gele kaart Bangor City Gele kaart voor A. Miley Bangor City
46' Gele kaart Bangor City Gele kaart voor L. Davies Bangor City
47' Wissel Stjarnan Wissel V. Gunnarsson voor O. Finsen Stjarnan
53' Doelpunt Stjarnan Doelpunt M. Rauschenberg Stjarnan
55' Wissel Stjarnan Wissel A. Björgvinsson voor A. Pálsson Stjarnan
56' Wissel Bangor City Wissel I. Hughes voor M. Johnston Bangor City
68' Doelpunt Stjarnan Doelpunt A. Björgvinsson Stjarnan
71' Wissel Bangor City Wissel J. Culshaw voor Chris Jones Bangor City
71' Wissel Stjarnan Wissel S. Blöndal voor G. Johannsson Stjarnan
81' Doelpunt Stjarnan Doelpunt A. Björgvinsson Stjarnan
82' Wissel Bangor City Wissel Corey Jones voor R. Edwards Bangor City
85' Doelpunt Stjarnan Doelpunt A. Jóhannsson Stjarnan
Video hoogtepunten en samenvatting Bangor City - Stjarnan
Opstellingen Bangor City - Stjarnan

Voorbeschouwing Bangor City - Stjarnan

Bangor City en Stjarnan spelen tegen elkaar in seizoen 2014/2015 van de Europa League.

De vorige ontmoeting tussen Bangor City en Stjarnan in de Europa League vond plaats op 3 juli 2014 en dat duel eindigde in een overwinning voor Stjarnan. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Stjarnan favoriet. 1 keer wist de ploeg van Bangor City te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Bangor City. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.