Nabeschouwing BATE - Fenerbahçe (0-0) || Europa League 2012/2013

Donderdag 14 februari 2013 - 19:00 uur

In de Europa League 2012/2013 neemt BATE het donderdag 14 februari 2013 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Fenerbahçe.

Via de BATE - Fenerbahçe live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing BATE - Fenerbahçe (0-0)

De Europa League 2012/2013 wedstrijd tussen BATE en Fenerbahçe geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het eerste opvallende moment in de wedstrijd was een rode kaart voor Raul Meireles in de 4e minuut, waardoor Fenerbahçe met een man minder kwam te staan. Geen van beide ploegen wist echter voor veel gevaar te zorgen. Er waren zo nu en dan een paar gevaarlijke aanvallen, maar tot echt grote kansen leidde dit nauwelijks.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken BATE - Fenerbahçe
LIVE BATE - Fenerbahçe 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd BATE - Fenerbahçe teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

4' Rode kaart Fenerbahçe Rode kaart voor Raul Meireles Fenerbahçe
5' Gele kaart Fenerbahçe Gele kaart voor V. Demirel Fenerbahçe
10' Gele kaart Fenerbahçe Gele kaart voor P. Webó Fenerbahçe
46' Wissel BATE Wissel A. Pavlov voor F. Rudik BATE
62' Gele kaart Fenerbahçe Gele kaart voor B. Irtegün Fenerbahçe
64' Wissel BATE Wissel D. Mozolevski voor D. Baga BATE
65' Gele kaart BATE Gele kaart voor A. Radkov BATE
72' Wissel Fenerbahçe Wissel C. Erkin voor P. Webó Fenerbahçe
79' Wissel BATE Wissel V. Kurlovich voor A. Hleb BATE
85' Wissel Fenerbahçe Wissel S. Sahin voor Cristian Baroni Fenerbahçe
90' Wissel Fenerbahçe Wissel S. Ucan voor M. Sow Fenerbahçe