Nabeschouwing Bnei Yehuda - Shirak (2-0) || Europa League 2012/2013

Donderdag 19 juli 2012 - 19:00 uur

In de Europa League 2012/2013 neemt Bnei Yehuda het donderdag 19 juli 2012 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Shirak.

Via de Bnei Yehuda - Shirak live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Bnei Yehuda - Shirak (2-0)

Het Europa League duel tussen Bnei Yehuda en Shirak is geëindigd in een 2-0 overwinning voor Bnei Yehuda. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste opvallende moment in de wedstrijd was een rode kaart voor A. Hadad in de 46e minuut, waardoor Bnei Yehuda met een man minder kwam te staan. In de 75e minuut moest A. Barikyan van het veld vertrekken nadat de scheidsrechter een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest Shirak verder met een speler minder. D. Ndlovu dacht na 82 minuten te scoren voor Bnei Yehuda, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 94e minuut scoorde Bnei Yehuda via P. Galván, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-0 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Bnei Yehuda - Shirak
2
0
LIVE Bnei Yehuda - Shirak 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Bnei Yehuda - Shirak teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

20' Gele kaart Shirak Gele kaart voor D. Kadio Shirak
46' Rode kaart Bnei Yehuda Rode kaart voor A. Hadad Bnei Yehuda
46' Wissel Bnei Yehuda Wissel D. Mori voor S. Menashe Bnei Yehuda
60' Wissel Shirak Wissel A. Barikyan voor D. Hakobyan Shirak
63' Wissel Bnei Yehuda Wissel N. Nachum voor H. Abu Zaid Bnei Yehuda
70' Gele kaart Bnei Yehuda Gele kaart voor G. Cohen Bnei Yehuda
71' Wissel Shirak Wissel T. Davtyan voor A. Tigranyan Shirak
75' Rode kaart Shirak Rode kaart voor A. Barikyan Shirak
77' Wissel Bnei Yehuda Wissel A. Agaiev voor N. Marinkovic Bnei Yehuda
82' Doelpunt Bnei Yehuda Doelpunt D. Ndlovu Bnei Yehuda
83' Wissel Shirak Wissel A. Mkrtchyan voor I. Fofana Shirak
94' Doelpunt Bnei Yehuda Doelpunt P. Galván Bnei Yehuda