Nabeschouwing Borac Banja Luka - Čelik (2-2) || Europa League 2012/2013

Donderdag 5 juli 2012 - 21:05 uur

In de Europa League 2012/2013 neemt Borac Banja Luka het donderdag 5 juli 2012 om 21:05 uur in eigen huis op tegen Čelik. De wedstrijd wordt gespeeld in Gradski Stadion in Tetovo.

Via de Borac Banja Luka - Čelik live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Borac Banja Luka - Čelik (2-2)

De Europa League 2012/2013 wedstrijd tussen Borac Banja Luka en Čelik geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 2-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

In de 37e minuut dacht Čelik op voorsprong te komen via een doelpunt van V. Bojic. Helaas voor Čelik werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 39e minuut was het Borac Banja Luka dat via J. Stokic dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. S. Dugic dacht na 42 minuten te scoren voor Borac Banja Luka, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 82e minuut scoorde Čelik via S. Agovic, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. In de 86e minuut moest Borac Banja Luka verder met een man minder, nadat V. Kantar een tweede gele kaart kreeg. In de 93e minuut werd opnieuw een speler van het veld gestuurd met een rode kaart. Si. Dujakovic van Borac Banja Luka was degene die voortijdig naar de kleedkamer werd verwezen.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-2 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Borac Banja Luka - Čelik
2
2
LIVE Borac Banja Luka - Čelik 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Borac Banja Luka - Čelik teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

22' Gele kaart Borac Banja Luka Gele kaart voor V. Kantar Borac Banja Luka
30' Wissel Borac Banja Luka Wissel M. Zizovic voor M. Stupar Borac Banja Luka
36' Gele kaart Borac Banja Luka Gele kaart voor M. Zivkovic Borac Banja Luka
37' Penalty Čelik Penalty V. Bojic Čelik
39' Doelpunt Borac Banja Luka Doelpunt J. Stokic Borac Banja Luka
42' Doelpunt Borac Banja Luka Doelpunt S. Dugic Borac Banja Luka
46' Wissel Čelik Wissel B. Brnovic voor V. Jovovic Čelik
60' Gele kaart Borac Banja Luka Gele kaart voor B. Krunic Borac Banja Luka
62' Gele kaart Čelik Gele kaart voor I. Ivanovic Čelik
62' Wissel Čelik Wissel S. Agovic voor N. Simic Čelik
64' Gele kaart Borac Banja Luka Gele kaart voor S. Dugic Borac Banja Luka
66' Wissel Borac Banja Luka Wissel O. Radulovic voor J. Stokic Borac Banja Luka
70' Gele kaart Čelik Gele kaart voor Z. Adrovic Čelik
76' Gele kaart Čelik Gele kaart voor I. Radovic Čelik
77' Wissel Borac Banja Luka Wissel Si. Dujakovic voor M. Zivkovic Borac Banja Luka
82' Doelpunt Čelik Doelpunt S. Agovic Čelik
86' Tweede gele kaart Borac Banja Luka Tweede gele kaart voor V. Kantar Borac Banja Luka
93' Rode kaart Borac Banja Luka Rode kaart voor Si. Dujakovic Borac Banja Luka
91' Wissel Čelik Wissel M. Nikolic voor D. Zoric Čelik