Nabeschouwing Botev Plovdiv - St. Pölten (2-1) || Europa League 2014/2015

Donderdag 17 juli 2014 - 18:45 uur

In de Europa League 2014/2015 neemt Botev Plovdiv het donderdag 17 juli 2014 om 18:45 uur in eigen huis op tegen St. Pölten. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Lazur in Burgas.

Via de Botev Plovdiv - St. Pölten live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Botev Plovdiv - St. Pölten (2-1)

Het Europa League duel tussen Botev Plovdiv en St. Pölten is geëindigd in een 2-1 overwinning voor Botev Plovdiv. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 39e minuut dacht Botev Plovdiv op voorsprong te komen via een doelpunt van I. Tsvetkov. Helaas voor Botev Plovdiv werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 55e minuut was het St. Pölten dat via Daniel Segovia dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. T. Chunchukov dacht na 86 minuten te scoren voor Botev Plovdiv, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-1 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Botev Plovdiv - St. Pölten
2
1
LIVE Botev Plovdiv - St. Pölten 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Botev Plovdiv - St. Pölten teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

38' Gele kaart St. Pölten Gele kaart voor D. Hofbauer St. Pölten
39' Penalty Botev Plovdiv Penalty I. Tsvetkov Botev Plovdiv
40' Gele kaart Botev Plovdiv Gele kaart voor Y. Hristov Botev Plovdiv
55' Doelpunt St. Pölten Doelpunt Daniel Segovia St. Pölten
60' Gele kaart Botev Plovdiv Gele kaart voor T. Jirsák Botev Plovdiv
64' Wissel Botev Plovdiv Wissel M. Gamakov voor A. Curtean Botev Plovdiv
68' Gele kaart St. Pölten Gele kaart voor M. Holzmann St. Pölten
73' Gele kaart St. Pölten Gele kaart voor Parada St. Pölten
73' Wissel St. Pölten Wissel D. Stec voor M. Hartl St. Pölten
76' Wissel Botev Plovdiv Wissel L. Marin voor B. Vasev Botev Plovdiv
77' Wissel St. Pölten Wissel G. Noel voor Daniel Segovia St. Pölten
86' Doelpunt Botev Plovdiv Doelpunt T. Chunchukov Botev Plovdiv
88' Wissel St. Pölten Wissel J. Schibany voor D. Hofbauer St. Pölten
92' Wissel Botev Plovdiv Wissel S. Yusein voor L. Marin Botev Plovdiv