Nabeschouwing Brondby - Club Brugge (0-2) || Europa League 2014/2015

Donderdag 7 augustus 2014 - 20:00 uur

In de Europa League 2014/2015 neemt Brondby het donderdag 7 augustus 2014 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Club Brugge.

Via de Brondby - Club Brugge live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Brondby - Club Brugge (0-2)

Het Europa League duel tussen Brondby en Club Brugge is geëindigd in een 0-2 overwinning voor Club Brugge. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

In de 38e minuut dacht Club Brugge op voorsprong te komen via een doelpunt van N. Castillo. Helaas voor Club Brugge werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 46e minuut was het Club Brugge dat via Fernando dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-2 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Brondby - Club Brugge
LIVE Brondby - Club Brugge 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Brondby - Club Brugge teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Gele kaart Club Brugge Gele kaart voor J. Jørgensen Club Brugge
28' Gele kaart Club Brugge Gele kaart voor B. Engels Club Brugge
38' Doelpunt Club Brugge Doelpunt N. Castillo Club Brugge
46' Doelpunt Club Brugge Doelpunt Fernando Club Brugge
46' Wissel Brøndby Wissel M. Albrechtsen voor F. Semb Berge Brøndby
46' Wissel Club Brugge Wissel B. Mechele voor Ó. Duarte Club Brugge
48' Gele kaart Club Brugge Gele kaart voor B. Mechele Club Brugge
61' Wissel Club Brugge Wissel L. Refaelov voor J. Jørgensen Club Brugge
62' Wissel Brøndby Wissel M. Thygesen voor E. Rashani Brøndby
64' Gele kaart Brøndby Gele kaart voor A. Szymanowski Brøndby
73' Gele kaart Brøndby Gele kaart voor R. Durmisi Brøndby
73' Wissel Club Brugge Wissel M. Lestienne voor N. Castillo Club Brugge
74' Wissel Brøndby Wissel A. Núñez voor T. Kahlenberg Brøndby
79' Gele kaart Club Brugge Gele kaart voor W. Sobota Club Brugge
Video hoogtepunten en samenvatting Brondby - Club Brugge
Opstellingen Brondby - Club Brugge

Voorbeschouwing Brondby - Club Brugge

Brondby en Club Brugge spelen tegen elkaar in seizoen 2014/2015 van de Europa League.

De vorige ontmoeting tussen Brondby en Club Brugge in de Europa League vond plaats op 31 juli 2014 en dat duel eindigde in een overwinning voor Club Brugge. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Club Brugge favoriet. 1 keer wist de ploeg van Brondby te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Brondby. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.