Nabeschouwing Celtic - Astra (2-1) || Europa League 2014/2015

Donderdag 23 oktober 2014 - 21:05 uur

In de Europa League 2014/2015 neemt Celtic het donderdag 23 oktober 2014 om 21:05 uur in eigen huis op tegen Astra. De wedstrijd wordt gespeeld in Celtic Park in Glasgow.

Via de Celtic - Astra live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Celtic - Astra (2-1)

Het Europa League duel tussen Celtic en Astra is geëindigd in een 2-1 overwinning voor Celtic. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 73e minuut dacht Celtic op voorsprong te komen via een doelpunt van S. Šćepović. Helaas voor Celtic werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 79e minuut was het Celtic dat via S. Johansen dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. G. Enache dacht na 81 minuten te scoren voor Astra, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-1 eindstand.

LIVE Celtic - Astra 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Celtic - Astra teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Gele kaart Astra Gele kaart voor S. Yahaya Astra
57' Wissel Celtic Wissel A. Tonev voor C. McGregor Celtic
67' Wissel Celtic Wissel W. Mubarak voor C. Mulgrew Celtic
70' Gele kaart Celtic Gele kaart voor A. Tonev Celtic
72' Gele kaart Astra Gele kaart voor C. Oroş Astra
73' Doelpunt Celtic Doelpunt S. Šćepović met assist van A. Stokes Celtic
78' Wissel Celtic Wissel B. Kayal voor A. Stokes Celtic
78' Wissel Astra Wissel K. Fatai voor T. Seto Astra
79' Doelpunt Celtic Doelpunt S. Johansen Celtic
81' Doelpunt Astra Doelpunt G. Enache Astra
88' Wissel Astra Wissel G. Florescu voor V. Laban Astra
88' Wissel Astra Wissel L. Rus voor William Astra