Nabeschouwing Celtic - Inter Milan (3-3) || Europa League 2014/2015

Donderdag 19 februari 2015 - 21:05 uur

In de Europa League 2014/2015 neemt Celtic het donderdag 19 februari 2015 om 21:05 uur in eigen huis op tegen Inter Milan. De wedstrijd wordt gespeeld in Celtic Park in Glasgow.

Via de Celtic - Inter Milan live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Celtic - Inter Milan (3-3)

De Europa League 2014/2015 wedstrijd tussen Celtic en Inter Milan geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 2-3 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 3-3 eindstand.

In de 4e minuut dacht Inter op voorsprong te komen via een doelpunt van X. Shaqiri. Helaas voor Inter werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 13e minuut was het Inter dat via R. Palacio dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. S. Armstrong dacht na 24 minuten te scoren voor Celtic, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 25e minuut scoorde Celtic via H. Campagnaro, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 45 minuten spelen wist Inter via R. Palacio de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 93e minuut scoorde J. Guidetti namens Celtic. De scheidsrechter besloot echter om het doelpunt ongeldig te verklaren, waardoor de stand op het scorebord onveranderd bleef.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 3-3 eindresultaat.

LIVE Celtic - Inter Milan 3-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Celtic - Inter Milan teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

4' Doelpunt Inter Doelpunt X. Shaqiri Inter
13' Doelpunt Inter Doelpunt R. Palacio Inter
24' Doelpunt Celtic Doelpunt S. Armstrong met assist van A. Matthews Celtic
25' Eigen doelpunt Celtic Eigen doelpunt H. Campagnaro Celtic
37' Gele kaart Inter Gele kaart voor X. Shaqiri Inter
45' Doelpunt Inter Doelpunt R. Palacio Inter
67' Gele kaart Inter Gele kaart voor D. Santon Inter
71' Gele kaart Celtic Gele kaart voor V. van Dijk Celtic
75' Wissel Celtic Wissel J. Guidetti voor L. Griffiths Celtic
75' Wissel Celtic Wissel L. Henderson voor S. Armstrong Celtic
75' Wissel Inter Wissel M. Kovačić voor M. Icardi Inter
79' Wissel Inter Wissel Dodô voor Z. Kuzmanović Inter
80' Gele kaart Inter Gele kaart voor H. Campagnaro Inter
81' Wissel Celtic Wissel E. Ambrose voor A. Matthews Celtic
87' Gele kaart Celtic Gele kaart voor S. Johansen Celtic
93' Doelpunt Celtic Doelpunt J. Guidetti met assist van L. Henderson Celtic
90' Gele kaart Celtic Gele kaart voor L. Henderson Celtic