Nabeschouwing CFR Cluj - Dinamo Minsk (0-2) || Europa League 2014/2015

Donderdag 7 augustus 2014 - 19:30 uur

In de Europa League 2014/2015 neemt CFR Cluj het donderdag 7 augustus 2014 om 19:30 uur in eigen huis op tegen Dinamo Minsk.

Via de CFR Cluj - Dinamo Minsk live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing CFR Cluj - Dinamo Minsk (0-2)

Het Europa League duel tussen CFR Cluj en Dinamo Minsk is geëindigd in een 0-2 overwinning voor Dinamo Minsk. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste opvallende moment in de wedstrijd was een rode kaart voor I. Rada in de 26e minuut, waardoor CFR Cluj met een man minder kwam te staan. In de 71e minuut was het Dinamo Minsk dat via I. Stasevich dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. S. Udodji dacht na 81 minuten te scoren voor Dinamo Minsk, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-2 eindstand.

Wedstrijdstatistieken CFR Cluj - Dinamo Minsk
LIVE CFR Cluj - Dinamo Minsk 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd CFR Cluj - Dinamo Minsk teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

5' Wissel Dinamo Minsk Wissel A. Diomandé voor I. Voronkov Dinamo Minsk
26' Rode kaart CFR Cluj Rode kaart voor I. Rada CFR Cluj
34' Gele kaart Dinamo Minsk Gele kaart voor A. Diomandé Dinamo Minsk
46' Wissel CFR Cluj Wissel Guima voor S. Negruț CFR Cluj
46' Wissel CFR Cluj Wissel F. Jazvić voor F. Costea CFR Cluj
47' Gele kaart CFR Cluj Gele kaart voor I. Larie CFR Cluj
49' Gele kaart Dinamo Minsk Gele kaart voor U. Bangura Dinamo Minsk
57' Gele kaart CFR Cluj Gele kaart voor A. Monroy CFR Cluj
64' Gele kaart Dinamo Minsk Gele kaart voor N. Adamović Dinamo Minsk
67' Wissel CFR Cluj Wissel M. Ivanovski voor G. Tadé CFR Cluj
71' Doelpunt Dinamo Minsk Doelpunt I. Stasevich Dinamo Minsk
81' Penalty Dinamo Minsk Penalty S. Udodji Dinamo Minsk
84' Wissel Dinamo Minsk Wissel H. Figueredo voor N. Adamović Dinamo Minsk
86' Gele kaart Dinamo Minsk Gele kaart voor O. Veretilo Dinamo Minsk
90' Wissel Dinamo Minsk Wissel S. Kontsevoy voor I. Stasevich Dinamo Minsk
Video hoogtepunten en samenvatting CFR Cluj - Dinamo Minsk
Opstellingen CFR Cluj - Dinamo Minsk

Voorbeschouwing CFR Cluj - Dinamo Minsk

CFR Cluj en Dinamo Minsk spelen tegen elkaar in seizoen 2014/2015 van de Europa League.

De vorige ontmoeting tussen CFR Cluj en Dinamo Minsk in de Europa League vond plaats op 31 juli 2014 en dat duel eindigde in een overwinning voor Dinamo Minsk. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Dinamo Minsk favoriet. 1 keer wist de ploeg van CFR Cluj te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor CFR Cluj. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.