Nabeschouwing CFR Cluj - Jagodina (0-0) || Europa League 2014/2015

Donderdag 17 juli 2014 - 19:30 uur

In de Europa League 2014/2015 neemt CFR Cluj het donderdag 17 juli 2014 om 19:30 uur in eigen huis op tegen Jagodina.

Via de CFR Cluj - Jagodina live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing CFR Cluj - Jagodina (0-0)

De Europa League 2014/2015 wedstrijd tussen CFR Cluj en Jagodina geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Geen van beide ploegen wist echter voor veel gevaar te zorgen. Er waren zo nu en dan een paar gevaarlijke aanvallen, maar tot echt grote kansen leidde dit nauwelijks.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken CFR Cluj - Jagodina
LIVE CFR Cluj - Jagodina 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd CFR Cluj - Jagodina teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

31' Gele kaart Jagodina Gele kaart voor M. Đurić Jagodina
54' Wissel Jagodina Wissel D. Gašić voor D. Mihajlović Jagodina
58' Wissel CFR Cluj Wissel A. Jakoliš voor F. Costea CFR Cluj
75' Wissel CFR Cluj Wissel Christian voor S. Negruț CFR Cluj
77' Wissel Jagodina Wissel D. Martinović voor M. Đurić Jagodina
84' Wissel Jagodina Wissel M. Lepović voor N. Jakimovski Jagodina
88' Wissel CFR Cluj Wissel Ad. Păun voor A. Monroy CFR Cluj