Nabeschouwing Chelsea - Rubin Kazan' (3-1) || Europa League 2012/2013

Donderdag 4 april 2013 - 21:05 uur



In de Europa League 2012/2013 neemt Chelsea het donderdag 4 april 2013 om 21:05 uur in eigen huis op tegen Rubin Kazan'.

Via de Chelsea - Rubin Kazan' live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Chelsea - Rubin Kazan' (3-1)

Het Europa League duel tussen Chelsea en Rubin Kazan' is geëindigd in een 3-1 overwinning voor Chelsea. Na 45 minuten stond er een 2-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 16e minuut dacht Chelsea op voorsprong te komen via een doelpunt van Fernando Torres. Helaas voor Chelsea werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 32e minuut was het Chelsea dat via V. Moses dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. B. Natcho dacht na 41 minuten te scoren voor Rubin Kazan, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 70e minuut scoorde Chelsea via Fernando Torres, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 3-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Chelsea - Rubin Kazan'
Goals
3
1
LIVE Chelsea - Rubin Kazan' 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Chelsea - Rubin Kazan' teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
16' Doelpunt Chelsea Doelpunt Fernando Torres met assist van David Luiz Chelsea
32' Doelpunt Chelsea Doelpunt V. Moses met assist van Mata Chelsea
41' Penalty Rubin Kazan Penalty B. Natcho Rubin Kazan
41' Gele kaart Chelsea Gele kaart voor J. Terry Chelsea
46' Wissel Rubin Kazan Wissel S. Rondón voor V. Dyadyun Rubin Kazan
65' Wissel Chelsea Wissel E. Hazard voor V. Moses Chelsea
70' Doelpunt Chelsea Doelpunt Fernando Torres met assist van Mata Chelsea
77' Gele kaart Chelsea Gele kaart voor Y. Benayoun Chelsea
78' Wissel Chelsea Wissel Oscar voor Mata Chelsea
82' Wissel Chelsea Wissel M. Marin voor Y. Benayoun Chelsea
82' Wissel Rubin Kazan Wissel A. Kasaev voor O. Kuzmin Rubin Kazan
86' Gele kaart Rubin Kazan Gele kaart voor Orbaiz Rubin Kazan
92' Gele kaart Chelsea Gele kaart voor M. Marin Chelsea
Video hoogtepunten en samenvatting Chelsea - Rubin Kazan'
Opstellingen Chelsea - Rubin Kazan'

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Chelsea - Rubin Kazan'

Chelsea en Rubin Kazan' spelen tegen elkaar in seizoen 2012/2013 van de Europa League.

Het is voor het eerst dat Chelsea en Rubin Kazan' elkaar treffen in de Europa League.

Resultaat Aantal
Winst Chelsea 0
Winst Rubin Kazan' 0
Gelijkspel 0
Totaal 0
Tags
Chelsea - Rubin Kazan' Opstelling Chelsea Opstelling Rubin Kazan' Live Chelsea - Rubin Kazan' Live Chelsea - Rubin Kazan' kijken Chelsea - Rubin Kazan' kijken Live Chelsea - Rubin Kazan' stream Chelsea - Rubin Kazan' Fox Sports Nabeschouwing Chelsea - Rubin Kazan' Uitslag Chelsea - Rubin Kazan' Statistieken Chelsea - Rubin Kazan' Europa League 2012/2013 Chelsea - Rubin Kazan' wedden Chelsea - Rubin Kazan' gokken Chelsea - Rubin Kazan' Unibet