Nabeschouwing Crvena Zvezda - Naftan (3-3) || Europa League 2012/2013

Donderdag 26 juli 2012 - 20:30 uur

In de Europa League 2012/2013 neemt Crvena Zvezda het donderdag 26 juli 2012 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Naftan. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Crvena Zvezda in Beograd.

Via de Crvena Zvezda - Naftan live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Crvena Zvezda - Naftan (3-3)

De Europa League 2012/2013 wedstrijd tussen Crvena Zvezda en Naftan geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 2-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 3-3 eindstand.

In de 9e minuut dacht Crvena Zvezda op voorsprong te komen via een doelpunt van F. Kasalica. Helaas voor Crvena Zvezda werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 15e minuut was het Crvena Zvezda dat via M. Dimitrijevic dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. R. Sorokin dacht na 21 minuten te scoren voor Naftan, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 58e minuut scoorde Naftan via N. Naumov, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. In de 68e minuut moest Naftan verder met een man minder, nadat N. Bukatkin een tweede gele kaart kreeg. In de 82e minuut scoorde S. Kovalenko namens Naftan. De scheidsrechter besloot echter om het doelpunt ongeldig te verklaren, waardoor de stand op het scorebord onveranderd bleef. In de 91e minuut leek M. Vesovic te scoren voor Crvena Zvezda, maar helaas voor hen werd het doelpunt afgekeurd door de arbiter.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 3-3 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Crvena Zvezda - Naftan
3
3
LIVE Crvena Zvezda - Naftan 3-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Crvena Zvezda - Naftan teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

9' Doelpunt Crvena Zvezda Doelpunt F. Kasalica Crvena Zvezda
15' Doelpunt Crvena Zvezda Doelpunt M. Dimitrijevic Crvena Zvezda
21' Doelpunt Naftan Doelpunt R. Sorokin Naftan
36' Gele kaart Crvena Zvezda Gele kaart voor L. Milivojevic Crvena Zvezda
48' Gele kaart Naftan Gele kaart voor N. Bukatkin Naftan
58' Doelpunt Naftan Doelpunt N. Naumov Naftan
59' Wissel Naftan Wissel S. Kovalenko voor A. Gavruyshko Naftan
61' Gele kaart Crvena Zvezda Gele kaart voor J. Krneta Crvena Zvezda
62' Wissel Crvena Zvezda Wissel S. Mijailovic voor L. Milivojevic Crvena Zvezda
68' Tweede gele kaart Naftan Tweede gele kaart voor N. Bukatkin Naftan
68' Wissel Naftan Wissel I. Zyulev voor R. Sorokin Naftan
70' Gele kaart Naftan Gele kaart voor I. Zyulev Naftan
77' Wissel Crvena Zvezda Wissel Cadu voor M. Dimitrijevic Crvena Zvezda
82' Doelpunt Naftan Doelpunt S. Kovalenko Naftan
82' Wissel Naftan Wissel V. Zhukouski voor A. Kobets Naftan
85' Wissel Crvena Zvezda Wissel M. Vesovic voor L. Milunovic Crvena Zvezda
91' Doelpunt Crvena Zvezda Doelpunt M. Vesovic Crvena Zvezda
Video hoogtepunten en samenvatting Crvena Zvezda - Naftan
Opstellingen Crvena Zvezda - Naftan

Voorbeschouwing Crvena Zvezda - Naftan

Crvena Zvezda en Naftan spelen tegen elkaar in seizoen 2012/2013 van de Europa League.

De vorige ontmoeting tussen Crvena Zvezda en Naftan in de Europa League vond plaats op 19 juli 2012 en dat duel eindigde in een overwinning voor Crvena Zvezda. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Crvena Zvezda favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Naftan slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.