Nabeschouwing CSKA Moskva - AIK (0-2) || Europa League 2012/2013

Donderdag 30 augustus 2012 - 19:00 uur

In de Europa League 2012/2013 neemt CSKA Moskva het donderdag 30 augustus 2012 om 19:00 uur in eigen huis op tegen AIK.

Via de CSKA Moskva - AIK live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing CSKA Moskva - AIK (0-2)

Het Europa League duel tussen CSKA Moskva en AIK is geëindigd in een 0-2 overwinning voor AIK. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 6e minuut dacht AIK op voorsprong te komen via een doelpunt van K. Karikari. Helaas voor AIK werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 93e minuut was het AIK dat via M. Lorentzson dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-2 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken CSKA Moskva - AIK
LIVE CSKA Moskva - AIK 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd CSKA Moskva - AIK teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' Doelpunt AIK Doelpunt K. Karikari AIK
12' Wissel CSKA Moskva Wissel P. Wernbloom voor A. Cauna CSKA Moskva
27' Gele kaart AIK Gele kaart voor M. Kayongo-Mutumba AIK
39' Gele kaart AIK Gele kaart voor K. Karikari AIK
68' Wissel AIK Wissel D. Tjernström voor M. Kayongo-Mutumba AIK
68' Wissel AIK Wissel V. Lundberg voor R. Quaison AIK
85' Wissel CSKA Moskva Wissel M. González voor Z. Tosic CSKA Moskva
93' Doelpunt AIK Doelpunt M. Lorentzson AIK
93' Gele kaart AIK Gele kaart voor N. Backman AIK
Video hoogtepunten en samenvatting CSKA Moskva - AIK
Opstellingen CSKA Moskva - AIK

Voorbeschouwing CSKA Moskva - AIK

CSKA Moskva en AIK spelen tegen elkaar in seizoen 2012/2013 van de Europa League.

De vorige ontmoeting tussen CSKA Moskva en AIK in de Europa League vond plaats op 23 augustus 2012 en dat duel eindigde in een overwinning voor CSKA Moskva. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is CSKA Moskva favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl AIK slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.