Nabeschouwing Dacia - Elfsborg (1-0) || Europa League 2012/2013

Donderdag 19 juli 2012 - 19:15 uur

In de Europa League 2012/2013 neemt Dacia het donderdag 19 juli 2012 om 19:15 uur in eigen huis op tegen Elfsborg. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadionul Zimbru in Chişinău.

Via de Dacia - Elfsborg live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Dacia - Elfsborg (1-0)

Het Europa League duel tussen Dacia en Elfsborg is geëindigd in een 1-0 overwinning voor Dacia. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

In de 32e minuut dacht Dacia op voorsprong te komen via een doelpunt van M. Mihaliov. Helaas voor Dacia werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Dacia - Elfsborg
1
0
LIVE Dacia - Elfsborg 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Dacia - Elfsborg teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

32' Doelpunt Dacia Doelpunt M. Mihaliov Dacia
61' Wissel Dacia Wissel S. Stjepanovic voor N. Josan Dacia
76' Wissel Elfsborg Wissel D. Elm voor V. Claesson Elfsborg
85' Gele kaart Elfsborg Gele kaart voor A. Svensson Elfsborg
92' Gele kaart Dacia Gele kaart voor A. Mamah Dacia
91' Wissel Dacia Wissel Cairo de Andrade voor O. Sow Dacia