Nabeschouwing Daugava Daugavpils - Víkingur (1-1) || Europa League 2014/2015

Donderdag 10 juli 2014 - 17:00 uur

In de Europa League 2014/2015 neemt Daugava Daugavpils het donderdag 10 juli 2014 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Víkingur. De wedstrijd wordt gespeeld in Slokas Stadionā in Jūrmala.

Via de Daugava Daugavpils - Víkingur live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Daugava Daugavpils - Víkingur (1-1)

De Europa League 2014/2015 wedstrijd tussen Daugava Daugavpils en Víkingur geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

In de 60e minuut dacht Daugava Daugavpils op voorsprong te komen via een doelpunt van O. Žatkins. Helaas voor Daugava Daugavpils werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 88e minuut was het Víkingur dat via Andreas Olsen dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 92e minuut kreeg A. Solovjovs van Daugava Daugavpils voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en Daugava Daugavpils de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-1 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Daugava Daugavpils - Víkingur
1
1
LIVE Daugava Daugavpils - Víkingur 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Daugava Daugavpils - Víkingur teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

34' Gele kaart Víkingur Gele kaart voor F. Justinussen Víkingur
43' Gele kaart Daugava Daugavpils Gele kaart voor V. Volkovs Daugava Daugavpils
60' Doelpunt Daugava Daugavpils Doelpunt O. Žatkins Daugava Daugavpils
64' Wissel Daugava Daugavpils Wissel I. Sikorskiy voor O. Žatkins Daugava Daugavpils
71' Gele kaart Daugava Daugavpils Gele kaart voor A. Solovjovs Daugava Daugavpils
73' Gele kaart Daugava Daugavpils Gele kaart voor K. Ševeļovs Daugava Daugavpils
73' Gele kaart Víkingur Gele kaart voor A. Gregersen Víkingur
73' Wissel Víkingur Wissel Andreas Olsen voor H. Djurhuus Víkingur
80' Gele kaart Daugava Daugavpils Gele kaart voor D. Kozlov Daugava Daugavpils
88' Doelpunt Víkingur Doelpunt Andreas Olsen Víkingur
92' Tweede gele kaart Daugava Daugavpils Tweede gele kaart voor A. Solovjovs Daugava Daugavpils
91' Wissel Víkingur Wissel I. Sørensen voor F. Đorđević Víkingur
Video hoogtepunten en samenvatting Daugava Daugavpils - Víkingur
Opstellingen Daugava Daugavpils - Víkingur

Voorbeschouwing Daugava Daugavpils - Víkingur

Daugava Daugavpils en Víkingur spelen tegen elkaar in seizoen 2014/2015 van de Europa League.

De vorige ontmoeting tussen Daugava Daugavpils en Víkingur in de Europa League vond plaats op 3 juli 2014 en dat duel eindigde in een overwinning voor Víkingur. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Víkingur favoriet. 1 keer wist de ploeg van Daugava Daugavpils te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Daugava Daugavpils. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.