Nabeschouwing Dila - Marítimo (0-2) || Europa League 2012/2013

Donderdag 30 augustus 2012 - 18:00 uur

In de Europa League 2012/2013 neemt Dila het donderdag 30 augustus 2012 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Marítimo.

Via de Dila - Marítimo live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Dila - Marítimo (0-2)

Het Europa League duel tussen Dila en Marítimo is geëindigd in een 0-2 overwinning voor Marítimo. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 42e minuut dacht Marítimo op voorsprong te komen via een doelpunt van Héldon. Helaas voor Marítimo werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 55e minuut kreeg Rodrigo Antônio van Marítimo voor de tweede keer een gele kaart en dus rood te zien. De speler kon voortijdig gaan douchen waardoor Marítimo de resterende minuten met een man minder moest volbrengen. Danilo Dias dacht na 93 minuten te scoren voor Marítimo, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-2 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Dila - Marítimo
LIVE Dila - Marítimo 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Dila - Marítimo teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

17' Wissel Dila Wissel G. Tomashvili voor L. Salukvadze Dila
26' Gele kaart Marítimo Gele kaart voor Rodrigo Antônio Marítimo
42' Doelpunt Marítimo Doelpunt Héldon met assist van Rodrigo Antônio Marítimo
46' Wissel Dila Wissel R. Akhalkatsi voor G. Iluridze Dila
55' Tweede gele kaart Marítimo Tweede gele kaart voor Rodrigo Antônio Marítimo
58' Wissel Marítimo Wissel Márcio Rozário voor David Simao Marítimo
63' Wissel Dila Wissel G. Kakhelishvili voor S. Kashia Dila
67' Gele kaart Marítimo Gele kaart voor Márcio Rozário Marítimo
67' Wissel Marítimo Wissel Igor voor Héldon Marítimo
73' Wissel Marítimo Wissel Danilo Dias voor Sami Marítimo
79' Gele kaart Dila Gele kaart voor G. Kakhelishvili Dila
88' Gele kaart Dila Gele kaart voor D. Kvirkvelia Dila
93' Doelpunt Marítimo Doelpunt Danilo Dias met assist van Briguel Marítimo
Video hoogtepunten en samenvatting Dila - Marítimo
Opstellingen Dila - Marítimo

Voorbeschouwing Dila - Marítimo

Dila en Marítimo spelen tegen elkaar in seizoen 2012/2013 van de Europa League.

De vorige ontmoeting tussen Dila en Marítimo in de Europa League vond plaats op 23 augustus 2012 en dat duel eindigde in een overwinning voor Marítimo. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Marítimo favoriet. 1 keer wist de ploeg van Dila te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Dila. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.