Nabeschouwing Dinamo Bucureşti - Metalist (0-2) || Europa League 2012/2013

Donderdag 23 augustus 2012 - 19:30 uur

In de Europa League 2012/2013 neemt Dinamo Bucureşti het donderdag 23 augustus 2012 om 19:30 uur in eigen huis op tegen Metalist. De wedstrijd wordt gespeeld in Arena Naţională in Bucharest.

Via de Dinamo Bucureşti - Metalist live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Dinamo Bucureşti - Metalist (0-2)

Het Europa League duel tussen Dinamo Bucureşti en Metalist is geëindigd in een 0-2 overwinning voor Metalist. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 9e minuut dacht Metalist op voorsprong te komen via een doelpunt van Cleiton Xavier. Helaas voor Metalist werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 57e minuut was het Metalist dat via J. Cristaldo dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 68e minuut kreeg Fininho van Metalist voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en Metalist de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-2 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Dinamo Bucureşti - Metalist
LIVE Dinamo Bucureşti - Metalist 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Dinamo Bucureşti - Metalist teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

9' Doelpunt Metalist Doelpunt Cleiton Xavier Metalist
20' Gele kaart Metalist Gele kaart voor Fininho Metalist
21' Gele kaart Metalist Gele kaart voor Willian Metalist
22' Gele kaart Dinamo Bucureşti Gele kaart voor D. Grigore Dinamo Bucureşti
41' Gele kaart Dinamo Bucureşti Gele kaart voor C. Matei Dinamo Bucureşti
57' Doelpunt Metalist Doelpunt J. Cristaldo met assist van José Sosa Metalist
58' Wissel Metalist Wissel S. Blanco voor Willian Metalist
60' Wissel Dinamo Bucureşti Wissel B. Galchev voor I. Ba Dinamo Bucureşti
66' Wissel Dinamo Bucureşti Wissel A. Curtean voor M. Alexe Dinamo Bucureşti
68' Tweede gele kaart Metalist Tweede gele kaart voor Fininho Metalist
69' Wissel Metalist Wissel P. Rebenok voor J. Cristaldo Metalist
72' Gele kaart Dinamo Bucureşti Gele kaart voor G. ?ucudean Dinamo Bucureşti
78' Wissel Dinamo Bucureşti Wissel M. Axente voor C. Munteanu Dinamo Bucureşti
82' Gele kaart Metalist Gele kaart voor José Sosa Metalist
83' Wissel Metalist Wissel Marlos voor Cleiton Xavier Metalist