Nabeschouwing Dinamo Moskva - Anderlecht (3-1) || Europa League 2014/2015

Donderdag 26 februari 2015 - 18:00 uur

In de Europa League 2014/2015 neemt Dinamo Moskva het donderdag 26 februari 2015 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Anderlecht.

Via de Dinamo Moskva - Anderlecht live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Dinamo Moskva - Anderlecht (3-1)

Het Europa League duel tussen Dinamo Moskva en Anderlecht is geëindigd in een 3-1 overwinning voor Dinamo Moskva. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 28e minuut dacht Anderlecht op voorsprong te komen via een doelpunt van A. Mitrović. Helaas voor Anderlecht werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 47e minuut was het Dinamo Moskva dat via A. Kozlov dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. A. Yusupov dacht na 64 minuten te scoren voor Dinamo Moskva, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 95e minuut scoorde Dinamo Moskva via K. Kuranyi, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 3-1 eindresultaat.

LIVE Dinamo Moskva - Anderlecht 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Dinamo Moskva - Anderlecht teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

5' Gele kaart Anderlecht Gele kaart voor O. Deschacht Anderlecht
28' Doelpunt Anderlecht Doelpunt A. Mitrović Anderlecht
47' Doelpunt Dinamo Moskva Doelpunt A. Kozlov Dinamo Moskva
54' Wissel Dinamo Moskva Wissel Douglas voor A. Kozlov Dinamo Moskva
64' Doelpunt Dinamo Moskva Doelpunt A. Yusupov Dinamo Moskva
68' Wissel Dinamo Moskva Wissel A. Ionov voor B. Dzsudzsák Dinamo Moskva
71' Wissel Anderlecht Wissel A. Najar voor Y. Tielemans Anderlecht
75' Gele kaart Dinamo Moskva Gele kaart voor M. Valbuena Dinamo Moskva
77' Gele kaart Dinamo Moskva Gele kaart voor T. Hubočan Dinamo Moskva
81' Gele kaart Dinamo Moskva Gele kaart voor A. Yusupov Dinamo Moskva
81' Wissel Anderlecht Wissel A. Leya voor L. Dendoncker Anderlecht
82' Wissel Anderlecht Wissel Z. Cyriac voor I. Conté Anderlecht
84' Wissel Dinamo Moskva Wissel K. Kuranyi voor M. Valbuena Dinamo Moskva
95' Doelpunt Dinamo Moskva Doelpunt K. Kuranyi met assist van Y. Zhirkov Dinamo Moskva
Video hoogtepunten en samenvatting Dinamo Moskva - Anderlecht
Opstellingen Dinamo Moskva - Anderlecht

Voorbeschouwing Dinamo Moskva - Anderlecht

Dinamo Moskva en Anderlecht spelen tegen elkaar in seizoen 2014/2015 van de Europa League.

De vorige ontmoeting tussen Dinamo Moskva en Anderlecht in de Europa League vond plaats op 19 februari 2015 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.