Nabeschouwing Dinamo Moskva - Dundee United (5-0) || Europa League 2012/2013

Donderdag 9 augustus 2012 - 18:00 uur

In de Europa League 2012/2013 neemt Dinamo Moskva het donderdag 9 augustus 2012 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Dundee United.

Via de Dinamo Moskva - Dundee United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Dinamo Moskva - Dundee United (5-0)

Het Europa League duel tussen Dinamo Moskva en Dundee United is geëindigd in een 5-0 overwinning voor Dinamo Moskva. Na 45 minuten stond er een 3-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 5-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 2e minuut dacht Dinamo Moskva op voorsprong te komen via een doelpunt van I. Semshov. Helaas voor Dinamo Moskva werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 23e minuut was het Dinamo Moskva dat via A. Kokorin dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. A. Yusupov dacht na 40 minuten te scoren voor Dinamo Moskva, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 83e minuut scoorde Dinamo Moskva via A. Sapeta, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 89 minuten spelen wist Dinamo Moskva via A. Sapeta de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 5-0 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Dinamo Moskva - Dundee United
5
0
LIVE Dinamo Moskva - Dundee United 5-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Dinamo Moskva - Dundee United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

2' Doelpunt Dinamo Moskva Doelpunt I. Semshov Dinamo Moskva
23' Doelpunt Dinamo Moskva Doelpunt A. Kokorin Dinamo Moskva
24' Gele kaart Dundee United Gele kaart voor K. Watson Dundee United
26' Gele kaart Dinamo Moskva Gele kaart voor V. Rykov Dinamo Moskva
40' Doelpunt Dinamo Moskva Doelpunt A. Yusupov Dinamo Moskva
41' Gele kaart Dinamo Moskva Gele kaart voor A. Yusupov Dinamo Moskva
59' Wissel Dundee United Wissel S. Armstrong voor J. Rankin Dundee United
63' Wissel Dinamo Moskva Wissel G. Schildenfeld voor V. Rykov Dinamo Moskva
63' Wissel Dinamo Moskva Wissel O. Bakkal voor B. Dzsudzsák Dinamo Moskva
64' Wissel Dinamo Moskva Wissel A. Sapeta voor A. Yusupov Dinamo Moskva
74' Gele kaart Dinamo Moskva Gele kaart voor L. Fernández Dinamo Moskva
78' Wissel Dundee United Wissel M. Gardyne voor J. Russell Dundee United
81' Gele kaart Dinamo Moskva Gele kaart voor A. Sapeta Dinamo Moskva
83' Doelpunt Dinamo Moskva Doelpunt A. Sapeta Dinamo Moskva
85' Wissel Dundee United Wissel R. Dow voor G. Mackay-Steven Dundee United
89' Doelpunt Dinamo Moskva Doelpunt A. Sapeta Dinamo Moskva
Video hoogtepunten en samenvatting Dinamo Moskva - Dundee United
Opstellingen Dinamo Moskva - Dundee United

Voorbeschouwing Dinamo Moskva - Dundee United

Dinamo Moskva en Dundee United spelen tegen elkaar in seizoen 2012/2013 van de Europa League.

De vorige ontmoeting tussen Dinamo Moskva en Dundee United in de Europa League vond plaats op 2 augustus 2012 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.