Nabeschouwing Dinamo Zagreb - Celtic (4-3) || Europa League 2014/2015

Donderdag 11 december 2014 - 19:00 uur

In de Europa League 2014/2015 neemt Dinamo Zagreb het donderdag 11 december 2014 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Celtic. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Maksimir in Zagreb.

Via de Dinamo Zagreb - Celtic live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Dinamo Zagreb - Celtic (4-3)

Het Europa League duel tussen Dinamo Zagreb en Celtic is geëindigd in een 4-3 overwinning voor Dinamo Zagreb. Na 45 minuten stond er een 2-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-3 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 14e minuut dacht Dinamo Zagreb op voorsprong te komen via een doelpunt van M. Pjaca. Helaas voor Dinamo Zagreb werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 23e minuut was het Celtic dat via K. Commons dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. S. Šćepović dacht na 29 minuten te scoren voor Celtic, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 39e minuut scoorde Dinamo Zagreb via M. Pjaca, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 48 minuten spelen wist Dinamo Zagreb via M. Brozović de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 50e minuut scoorde M. Pjaca namens Dinamo Zagreb. De scheidsrechter besloot echter om het doelpunt ongeldig te verklaren, waardoor de stand op het scorebord onveranderd bleef. In de 81e minuut leek J. Pivarić te scoren voor Celtic, maar helaas voor hen werd het doelpunt afgekeurd door de arbiter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 4-3 eindstand.

LIVE Dinamo Zagreb - Celtic 4-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Dinamo Zagreb - Celtic teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Wissel Dinamo Zagreb Wissel J. Šimunović voor J. Taravel Dinamo Zagreb
14' Doelpunt Dinamo Zagreb Doelpunt M. Pjaca met assist van A. Ademi Dinamo Zagreb
23' Doelpunt Celtic Doelpunt K. Commons met assist van N. Biton Celtic
29' Doelpunt Celtic Doelpunt S. Šćepović met assist van N. Biton Celtic
30' Gele kaart Celtic Gele kaart voor S. Šćepović Celtic
35' Gele kaart Celtic Gele kaart voor E. Izaguirre Celtic
39' Doelpunt Dinamo Zagreb Doelpunt M. Pjaca Dinamo Zagreb
48' Doelpunt Dinamo Zagreb Doelpunt M. Brozović met assist van D. Antolić Dinamo Zagreb
50' Doelpunt Dinamo Zagreb Doelpunt M. Pjaca met assist van M. Brozović Dinamo Zagreb
56' Wissel Celtic Wissel D. Fisher voor A. Matthews Celtic
63' Wissel Celtic Wissel L. Henderson voor C. McGregor Celtic
65' Wissel Dinamo Zagreb Wissel D. Čop voor Á. Henríquez Dinamo Zagreb
77' Wissel Celtic Wissel A. Stokes voor W. Mubarak Celtic
81' Eigen doelpunt Celtic Eigen doelpunt J. Pivarić Celtic
82' Wissel Dinamo Zagreb Wissel J. Fernándes voor E. Soudani Dinamo Zagreb
Video hoogtepunten en samenvatting Dinamo Zagreb - Celtic
Opstellingen Dinamo Zagreb - Celtic

Voorbeschouwing Dinamo Zagreb - Celtic

Dinamo Zagreb en Celtic spelen tegen elkaar in seizoen 2014/2015 van de Europa League.

De vorige ontmoeting tussen Dinamo Zagreb en Celtic in de Europa League vond plaats op 2 oktober 2014 en dat duel eindigde in een overwinning voor Celtic. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Celtic favoriet. 1 keer wist de ploeg van Dinamo Zagreb te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Dinamo Zagreb. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.