Nabeschouwing Diósgyőr - Krasnodar (1-5) || Europa League 2014/2015

Donderdag 31 juli 2014 - 20:30 uur

In de Europa League 2014/2015 neemt Diósgyőr het donderdag 31 juli 2014 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Krasnodar. De wedstrijd wordt gespeeld in Nagyerdei Stadion in Debrecen.

Via de Diósgyőr - Krasnodar live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Diósgyőr - Krasnodar (1-5)

Het Europa League duel tussen Diósgyőr en Krasnodar is geëindigd in een 1-5 overwinning voor Krasnodar. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-5 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 28e minuut dacht Krasnodar op voorsprong te komen via een doelpunt van Ari. Helaas voor Krasnodar werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 40e minuut was het Krasnodar dat via O. Akhmedov dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. P. Bacsa dacht na 49 minuten te scoren voor Diósgyőr, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 51e minuut scoorde Krasnodar via M. Pereyra, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 88 minuten spelen wist Krasnodar via Joãozinho de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 90e minuut scoorde V. Bystrov namens Krasnodar. De scheidsrechter besloot echter om het doelpunt ongeldig te verklaren, waardoor de stand op het scorebord onveranderd bleef.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-5 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Diósgyőr - Krasnodar
1
5
LIVE Diósgyőr - Krasnodar 1-5

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Diósgyőr - Krasnodar teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

28' Doelpunt Krasnodar Doelpunt Ari Krasnodar
40' Doelpunt Krasnodar Doelpunt O. Akhmedov Krasnodar
46' Wissel Diósgyőr Wissel I. Bognár voor G. Eperjesi Diósgyőr
46' Wissel Diósgyőr Wissel M. Grumić voor A. Debreceni Diósgyőr
49' Doelpunt Diósgyőr Doelpunt P. Bacsa Diósgyőr
51' Doelpunt Krasnodar Doelpunt M. Pereyra Krasnodar
58' Wissel Krasnodar Wissel Wanderson voor Ari Krasnodar
58' Wissel Krasnodar Wissel V. Bystrov voor R. Laborde Krasnodar
67' Gele kaart Diósgyőr Gele kaart voor A. Gosztonyi Diósgyőr
80' Wissel Diósgyőr Wissel I. Rados voor B. Antal Diósgyőr
81' Wissel Krasnodar Wissel A. Pomerko voor M. Pereyra Krasnodar
88' Penalty Krasnodar Penalty Joãozinho Krasnodar
90' Doelpunt Krasnodar Doelpunt V. Bystrov Krasnodar