Nabeschouwing Dnipro Dnipropetrovsk - Olympiakos Piraeus (2-0) || Europa League 2014/2015

Donderdag 19 februari 2015 - 19:00 uur

In de Europa League 2014/2015 neemt Dnipro Dnipropetrovsk het donderdag 19 februari 2015 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Olympiakos Piraeus. De wedstrijd wordt gespeeld in Olimpiyskiy National Sports Complex in Kiev.

Via de Dnipro Dnipropetrovsk - Olympiakos Piraeus live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Dnipro Dnipropetrovsk - Olympiakos Piraeus (2-0)

Het Europa League duel tussen Dnipro Dnipropetrovsk en Olympiakos Piraeus is geëindigd in een 2-0 overwinning voor Dnipro Dnipropetrovsk. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 50e minuut dacht Dnipro Dnipropetrovsk op voorsprong te komen via een doelpunt van J. Kankava. Helaas voor Dnipro Dnipropetrovsk werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 54e minuut was het Dnipro Dnipropetrovsk dat via R. Rotan dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-0 eindstand.

LIVE Dnipro Dnipropetrovsk - Olympiakos Piraeus 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Dnipro Dnipropetrovsk - Olympiakos Piraeus teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

28' Gele kaart Dnipro Dnipropetrovsk Gele kaart voor R. Bezus Dnipro Dnipropetrovsk
46' Wissel Dnipro Dnipropetrovsk Wissel N. Kalinić voor R. Bezus Dnipro Dnipropetrovsk
50' Doelpunt Dnipro Dnipropetrovsk Doelpunt J. Kankava met assist van R. Zozulya Dnipro Dnipropetrovsk
54' Doelpunt Dnipro Dnipropetrovsk Doelpunt R. Rotan Dnipro Dnipropetrovsk
56' Gele kaart Olympiakos Piraeus Gele kaart voor Felipe Santana Olympiakos Piraeus
57' Gele kaart Dnipro Dnipropetrovsk Gele kaart voor J. Kankava Dnipro Dnipropetrovsk
57' Wissel Olympiakos Piraeus Wissel L. Milivojević voor Felipe Santana Olympiakos Piraeus
57' Wissel Olympiakos Piraeus Wissel K. Fortounis voor A. Domínguez Olympiakos Piraeus
61' Gele kaart Dnipro Dnipropetrovsk Gele kaart voor Y. Konoplyanka Dnipro Dnipropetrovsk
70' Wissel Dnipro Dnipropetrovsk Wissel V. Fedorchuk voor R. Zozulya Dnipro Dnipropetrovsk
71' Wissel Olympiakos Piraeus Wissel J. Durmaz voor M. Dossevi Olympiakos Piraeus
78' Gele kaart Olympiakos Piraeus Gele kaart voor I. Afellay Olympiakos Piraeus
80' Gele kaart Olympiakos Piraeus Gele kaart voor L. Milivojević Olympiakos Piraeus
89' Wissel Dnipro Dnipropetrovsk Wissel Bruno Gama voor Matheus Nascimento Dnipro Dnipropetrovsk
94' Gele kaart Olympiakos Piraeus Gele kaart voor G. Maniatis Olympiakos Piraeus
92' Gele kaart Dnipro Dnipropetrovsk Gele kaart voor V. Fedorchuk Dnipro Dnipropetrovsk