Nabeschouwing Dnipro Dnipropetrovsk - Qarabağ (0-1) || Europa League 2014/2015

Donderdag 23 oktober 2014 - 21:05 uur

In de Europa League 2014/2015 neemt Dnipro Dnipropetrovsk het donderdag 23 oktober 2014 om 21:05 uur in eigen huis op tegen Qarabağ. De wedstrijd wordt gespeeld in Olimpiyskiy National Sports Complex in Kiev.

Via de Dnipro Dnipropetrovsk - Qarabağ live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Dnipro Dnipropetrovsk - Qarabağ (0-1)

Het Europa League duel tussen Dnipro Dnipropetrovsk en Qarabağ is geëindigd in een 0-1 overwinning voor Qarabağ. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

In de 21e minuut dacht Qarabağ op voorsprong te komen via een doelpunt van M. Muarem. Helaas voor Qarabağ werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-1 eindstand.

LIVE Dnipro Dnipropetrovsk - Qarabağ 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Dnipro Dnipropetrovsk - Qarabağ teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Gele kaart Dnipro Dnipropetrovsk Gele kaart voor A. Fedetskiy Dnipro Dnipropetrovsk
19' Gele kaart Dnipro Dnipropetrovsk Gele kaart voor S. Kravchenko Dnipro Dnipropetrovsk
21' Doelpunt Qarabağ Doelpunt M. Muarem met assist van Richard Qarabağ
25' Gele kaart Qarabağ Gele kaart voor V. Nadirov Qarabağ
46' Wissel Dnipro Dnipropetrovsk Wissel Y. Seleznyov voor E. Shakhov Dnipro Dnipropetrovsk
50' Gele kaart Qarabağ Gele kaart voor Q. Qarayev Qarabağ
53' Gele kaart Dnipro Dnipropetrovsk Gele kaart voor R. Rotan Dnipro Dnipropetrovsk
53' Gele kaart Qarabağ Gele kaart voor A. Agolli Qarabağ
59' Gele kaart Dnipro Dnipropetrovsk Gele kaart voor Y. Konoplyanka Dnipro Dnipropetrovsk
72' Wissel Qarabağ Wissel C. Tağıyev voor V. Nadirov Qarabağ
83' Wissel Qarabağ Wissel A. Teli voor Richard Qarabağ
84' Gele kaart Qarabağ Gele kaart voor M. Medvedev Qarabağ
90' Wissel Qarabağ Wissel N. Äläsgärov voor M. Muarem Qarabağ